Mircea Rednic, despre oferta de la Chindia Târgoviște + Spune că a refuzat deja două propuneri din Liga 1

1 săptămână in urmă 24

  • Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - CFR Cluj, luni, 20:30, Digi Sport 1

Actualul tehnician al echipei, Adrian Mihalcea, spune că a primit un ultimatum din partea conducerii și că probabil eșecul din etapa 11, 1-0, pe terenul lui U Cluj, va fi decisiv în demiterea sa.

Ce spune Mircea Rednic de oferta de la Chindia Târgoviște

Mircea Rednic a antrenat-o ultima dată pe Dinamo, în iarna anului trecut. El a fost îndepărtat atunci de Iuliu Mureșan, care a dorit putere deplină la echipă, însă în cele din urmă totul a fost în detrimentul clubului, care a retrogradat pentru prima dată în istorie.

"Încă nu m-am decis dacă revin în fotbalul românesc. Am avut o discuție cu cei de la Chindia acum două săptămâni. Am refuzat între timp alte două oferte din Liga 1. Că am tot văzut că vorbesc foşti colegi de-ai mei, dinamovişti…

Alții au dat echipa unora şi au retrogradat-o… Nu mă mai grăbesc să iau o decizie pentru că am şi două propuneri din străinătate. M-a deranjat puțin că discuțiile le-am purtat acum două săptămâni şi s-au întârziat, s-a pierdut timpul şi s-au mai pierdut nişte meciuri.

Muzica orașelor este pașaportul tău către locurile care au oferit lumii 6 dintre cei mai mari compozitori. Pe Digi Life și Digi Online, azi de la ora 20:00

Probabil, însă, că o fi fost decizia corectă, o fi vorba de o clauză de reziliere. Nu vreau să vorbesc mai multe, pentru că echipa are antrenor. Am vrut doar să îi liniştesc pe foştii mei colegi", a spus Mircea Rednic, pentru Prosport.

" Cred că se vor lua unele măsuri. Mai mult ca sigur. Da, ultimul meci. Avusesem ultimatum. Dacă reușeam să câștig aici, cred că aș fi continuat. Așa nu văd... ", a spus Mihalcea după ultimul eșec.

VUDEO REZUMAT U Cluj - Chindia Târgoviște 1-0

VIDEO cu declarațiile lui Adrian Mihalcea după U Cluj - Chindia Târgoviște 1-0

Chindia Târgoviște, situație dificilă în Liga 1

După 10 meciuri jucate în actualul sezon al Ligii 1, trupa din Târgoviște nu are nicio victorie și se află pe ultimul loc în clasament, cu doar două puncte.

Salvarea de la retrogradare in-extremis realizată la finalul stagiunii trecute ar putea să fi fost doar o prelungire a agoniei.

Plecarea lui Emil Săndoi a fost o pierdere grea pentru cei de la Chindia, care sub bagheta noului antrenor nu au reușit să repete rezultatele satisfăcătoare.

Astfel, când ne apropiem de sfârșitul primei jumătați a sezonului, Chindia are deja o distanță de 9 puncte față de primul loc care ar garanta rămânerea în Liga 1.

Clasament Liga 1

Etichete: mircea rednic , oferta , campionatul romaniei


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă