Mircea Rednic, declarații dureroase înainte de Sepsi OSK – Dinamo: „E o palmă dată nouă, românilor!”. Tehnicianul, fascinat de noul stadion de la Sfântu Gheorghe

1 lună in urmă 29

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, susține că este impresionat de stadionul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, inaugurat în urmă cu două săptămâni.

Sepsi OSK – Dinamo București se joacă duminică de la ora 17:30, iar partida este difuzată la TV pe DigiSport 1, Look Sport + și Telekom Sport. Totodată, meciul poate fi urmărit și în format Live Text pe ProSport.ro.

Tehnicianul lui Dinamo speră la o victorie în meciul cu Sepsi, având în vedere că Dinamo n-a mai cunoscut un succes de mult timp.

Mircea Rednic, declarații dureroase înainte de Sepsi OSK – Dinamo: „E o palmă dată nouă, românilor!”. Tehnicianul, fascinat de noul stadion de la Sfântu Gheorghe

Înainte de meci, acesta s-a arătat impresionat de condițiile de joc de la Sfântu Gheorghe, gazdele meciului de duminică dispunând de un stadion de cinci stele.

„Trebuie să vină la un moment dat și prima victorie, sper să vină azi. Avem toate condițiile, jos pălăria pentru ce au putut să facă oamenii ăștia aici, e o palmă dată nouă, românilor!”, a declarat Rednic.

Arena nouă a costat 20 de milioane de euro, iar banii au venit din Ungaria. Arena are o capacitate de 8.400 de locuri și gazonul este hibrid, cu încălzire și drenaj.

În afara stadionului au fost marcate 509 locuri de parcare, dintre care 22 de locuri special amenajate pentru autocare. Noul stadion a primit categoria UEFA 4.

Echipele de start:

Sepsi: Began – Radoslav, Ninaj, Mitrea, Ștefănescu – Eder Gonzales, Păun, Dumitrescu – Ashkovski, Luckassen, Achahbar

Rezerve: Gedo, Tincu, Chunchucov, Bărbuț, Aganovic, Golofca, Damaschin, Fofana, Ispas

Antrenor: Cristiano Bergodi

Dinamo: Iliev – Sorescu, Pinto, R. Popa, An. Radu – Torje, Espinosa, Itu – Măgureanu, Ivanovski, Matei

Rezerve: Fara, Giafer, Amzar, Borcea, Crețu, R. Grigore, Bani, Vestenicky

Antrenor: Mircea Rednic

Stadion: Sepsi Arena (Sfântu Gheorghe)

Arbitru: Colţescu Sebastian (Craiova) / A1: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ), A2: Popescu Adrian (Craiova)

The post Mircea Rednic, declarații dureroase înainte de Sepsi OSK – Dinamo: „E o palmă dată nouă, românilor!”. Tehnicianul, fascinat de noul stadion de la Sfântu Gheorghe appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă