Mircea Rednic, decizie dură înaintea meciului crucial cu Dinamo: „Suferim!” A scos un jucător din lot și anunță un debut

1 lună in urmă 2

Mircea Rednic este strâns cu ușa la Viitorul, după seria de coșmar din campionat. Antrenorul a anunțat că a scos din lot un jucător, dar și debutul lui Tsoumou. Viitorul joacă vineri cu Dinamo, iar victoria este esențială pentru ambele echipe.

Mircea Rednic a fost serios afectat de noul coronavirus, care l-a ținut departe de echipă pentru mult timp. Viitorul a ajuns la o serie de opt meciuri fără victorie, iar calificarea în play-off este deja o iluzie.

Pentru Viitorul urmează meciul crucial cu Dinamo. Partida contează pentru etapa 25 din Liga 1. Echipa lui Gica Hagi are și un meci amânat, după ce partida cu Poli Iași a fost întreruptă de două ori din cauza ceții.

Mircea Rednic, decizie dură înaintea meciului crucial cu Dinamo: „Suferim!” A scos un jucător din lot și anunță un debut

Fără gol marcat în ultimele două partide, Mircea Rednic a anunțat că l-a scos din lotul pentru meciul cu Dinamo pe letonul Valerijs Sabala (26 de ani), transferat în această iarnă, de la Suduva.

„Sper că am reușit să ne recuperăm din punct de vedere mental, nu fizic, pentru că s-au jucat doar 70 de minute. Am stat o zi în plus, ne-am încălzit, ne-am reîncăzit de vreo patru ori, după nu s-a jucat meciul.

Știm situația lui Dinamo, are jucători cu calitate, au făcut și meciuri bune, chiar dacă acum trec printr-o perioadă proastă.

Mai puțin mă interesează situația lui Dinamo. Păcat, că în ultimele 3 jocuri n-am luat puncte pe un fond de joc bun. Băieții au înțeles mesajul meu și al conducerii. Nu mai e timp, nu mai sunt multe meciuri, deci noi trebuie să ne prezentăm foarte bine și să facem tot ce e posibil ca să câștigăm.

E clar că am suferit și în atac. Din momentul în care a plecat Kevin, noi n-am găsit soluții, chiar dacă am tot schimbat. Sabala încă n-a reușit să se integreze. A avut șansa să joace. De altfel, el nici n-o să facă parte din lot pentru meciul acesta.

Legat de lot, am reușit să-l recuperăm pe Boboc, un lucru pozitiv. Singurul indisponibil este Ely Fernandes. Tsoumou intră în lot și mai mult ca sigur va juca și el”, a declarat Rednic.

Cristian Bivolaru, despre situația lui Mircea Rednic la FC Viitorul

Oficialul Viitorului este de acord cu faptul că formația constănțeană nu trece printr-un moment bun, însă are încredere că Mircea Rednic poate redresa echipa și nu vede oportună o schimbare a antrenorului.

„Și eu am o relație foarte bună cu Mircea, relația e veche. Îl apreciez foarte mult. Problema este ca el să găsească soluțiile ca lucrurile să evolueze în bine. Cred că, în momentul acesta, nu ar fi benefică schimbarea acestuia.

Din păcate, nu mai sunt foarte multe puncte puse în joc și există spectrul acesta al necalificării în play-off. Speranțe există. Cred că trebuie lucrat mult la motivarea jucătorilor. Cel mai important va fi cum va arăta echipa”, a declarat Cristian Bivolaru, la ProSport Live.

Meciul Dinamo – FC Viitorul este programat vineri, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit în format Live Video Online pe ProSport.ro

The post Mircea Rednic, decizie dură înaintea meciului crucial cu Dinamo: „Suferim!” A scos un jucător din lot și anunță un debut appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă