Mircea Rednic dă drumul la „fiesta” după ce FC Viitorul a distrus Dinamo cu 5-0. Tehnicianul speră la play-off după reușita istorică!

1 lună in urmă 1

Viitorul a avut o reușită formidabilă, vineri, cu Dinamo. Elevii lui Mircea Rednic au câștigat cu scorul de 5-0 în „Ștefan cel Mare”, iar tehnicianul constănțenilor este foarte fericit.

Mircea Rednic, care a antrenat și Dinamo, afirmă că este foarte bucuros pentru rezultatul istoric obținut în „Groapă”. Ultima oară când „câinii” au pierdut la acest scor a fost în urmă cu 35 de ani.

Mircea Rednic dă drumul la „fiesta” după ce FC Viitorul a umilit Dinamo cu 5-0

„Am avut și noroc, nu trebuie să uităm că Dinamo a jucat fără trei jucători de bază. Normal că mă bucur, e un joc bun, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să faci fiesta, noi ne respectăm adversarii, și-așa sunt într-o situație dificilă, cu mari probleme”, a spus Mircea Rednic, la interviurile de după meciul cu Dinamo.

În continuare, antrenorul lui Viitorul afirmă că încă speră la play-off, cu condiția ca echipa sa să joace cel puțin la fel de bine în următoarele meciuri.

„Nu uitați că noi am pierdut cu Sepsi și CFR Cluj pe final, am avut meciuri bune, am greșit și adversarul ne-a taxat. Ați văzut diferența, am avut un atacant de talie, care a venit după că e plecat Kevin. E un meci, trebuie să jucăm foarte bine și cu Clinceni, avem o șansă mica la play-off.

Știam care e situația cu Mățan, am acceptat-o și trebuie să găsesc soluții pentru înlocuirea lui. Și am soluții. Singura repriză în care am suferit cu adevărat a fost cu Astra, în repriza a doua. Mi-aș dori să reușim, să ajungem în play-off, dar nu imposibil. Ce mă bucur e că am văzut o descătușare, nu e ușor, am văzut o răbufnire, trebuie să înțeleagă și ei că ne trebuie continuitate”, a spus mai declarat tehnicianul.

Dinamo – FC Viitorul 0-5

Dinamo – Viitorul s-a încheiat surprinzător, 0-5, în „Ștefan cel Mare”, meci din etapa 25 a Ligii 1. „Câinii” au fost învinși la scor de Andrei Ciobanu, Jo Santos, George Ganea și Tsoumou, aflați în mare formă. Jucătorii lui Mircea Rednic s-au descătușat total la București, în timp ce dinamoviștii au părut fără vlagă, încă din startul partidei.

Viitorul speră în continuare la play-off după rezultatul de astăzi, fiind la 7 puncte de ultimul loc de calificare, ocupat de Academica Clinceni în acest moment. De partea cealaltă, Dinamo e mai aproape de retrogradare și se poziționează pe 13, cu 26 de puncte acumulate.

The post Mircea Rednic dă drumul la „fiesta” după ce FC Viitorul a distrus Dinamo cu 5-0. Tehnicianul speră la play-off după reușita istorică! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă