Mircea Rednic, „atac frontal” la Ionuț Negoiță. „Un «salvator», țăran parvenit. A vândut jucători de 10 milioane de euro”

1 lună in urmă 21

Mircea Rednic, atac frontal la Ionuț Negoiță. Fostul antrenor al celor de la Dinamo nu se ferește de cuvinte atunci când vine vorba de clubul său de suflet.

Fără contract în momentul de față, Mircea Rednic este extrem de radical atunci când vine vorba de finanțarea clubului din „Ștefan cel Mare”. Tehnicianul este de părere că cei care s-au perindat în jurul echipei, în ultimele sezoane, au venit cu mai multe promisiuni și cu mai puține fapte.

Rednic a adus aminte și de faptul că a adus bani de acasă pentru a salva clubul dintr-o situație dificilă. Una din multe situații dificile prin care a trecut Dinamo în ultimii ani.

Mircea Rednic nu-l iartă pe Ionuț Negoiță 

„Puriul” nu-l uită și nu-l iartă pe fostul finanțator al lui Dinamo, Ionuț Negoiță, cel care s-a așazat la masa credală prin firmele sale, pentru a recupera de la Dinamo milioane de euro.

Mircea Rednic îl consideră pe Ionuț Negoiță drept un impostor, care a încercat să pozeze în rolul de salvator, dar care nu a ajutat cu nimic clubul. Ba mai mult, a vândut jucători de cel puțin 10 milioane de euro.

„Toată lumea vine cu sfaturi. Promisiuni.. Şi Hunedoara, şi Dinamo au nevoie de bani,. Degeaba văd că nea Mircea, Lupescu, fără supărare. Eu am împrumutat clubul, haideţi să ne adunăm 5-6 persoane, stabilim o sumă, 200 de mii, 300 de mii, deci se poate!

Văd un mare salvator care a venit. Un ţăran parvenit. Se mai aşază şi la masa credală să îşi mai recupereze bani pentru că nu a luat destul când a fost mare conducător. Din surse sigure s-au vândut jucători de peste 10 milioane de euro şi el nu a investit”, a declarat Mircea Rednic, pentru Telekom Sport.

Mircea Rednic este liber de contract după experiența nefericită de la Viitorul Constanța. Nu a avut rezultatele scontate, iar Gheorghe Hagi l-a demis, în luna aprilie, a sezonului trecut din Liga 1.

The post Mircea Rednic, „atac frontal” la Ionuț Negoiță. „Un «salvator», țăran parvenit. A vândut jucători de 10 milioane de euro” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă