Mircea Rednic are fundaș dreapta! Petar Gluhakovic l-a convins pe antrenor și a semnat cu Dinamo

1 săptămână in urmă 29

Petar Gluhakovic a confirmat în această perioadă în care a fost în probe sub comanda lui Mircea Rednic, astfel că a semnat cu Dinamo.

Dinamo suferă de mult timp din cauza lipsei unui fundaș dreapta de meserie, antrenorii fiind nevoiți până acum să improvizeze în flancul defensivei. Deian Sorescu, Giani Crețu și chiar Marco Ehmann au fost folosiți pe acest post, însă Mircea Rednic și-a dorit un apărător lateral de meserie, astfel că l-a adus în probe pe Petar Gluhakovic, care în cele din urmă a convins.

Austriacul a semnat deja contractul cu Dinamo, conform Radio Dinamo 1948, și ar putea să apară pe teren încă de la meciul cu FC Voluntari, care va avea loc luni, de la 20:30.

Petar Gluhakovic a semnat cu Dinamo

Petar Gluhakovic este noul fundaș dreapta din lotul lui Dinamo, după ce a confirmat cât timp a fost ținut în probe de Mircea Rednic. Antrenorul a avut întotdeauna varianta Constantin Nica la dispoziție, dar este total nemulțumit de român, pe care a vrut în mai multe rânduri să îl scoată din anturajul primei echipe.

Acum, „câinii” au un fundaș dreapta de meserie, astfel că Deian Sorescu va putea fi folosit ca extremă, pentru a putea pune umărul la fazele ofensive ale echipei.

Conducerea clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare a anunțat inițial că transferurile s-au închis până în iarnă, însă în cele din urmă a fost de acord cu dorința lui Mircea Rednic de a-l mai aduce și pe austriac. Acesta a acceptat un salariu de 2.000 de euro lunar, mult mai mic decât cel primit de Constantin Nica, în valoare de 4.000 de euro.

Petar Gluhakovic nu a mai evoluat într-un meci oficial de aproape un an. Pe 28 noiembrie 2020, apărătorul bifa ultima partidă, într-o remiză a lui Lokomotiva Zagreb cu Gorica, scor 1-1.

În cursul săptămânii trecute, Dinamo a disputat un amical cu divizionara secundă FC Buzău, câștigat cu 3-2, în care fundașul dreapta Petar Gluhakovic a impresionat.

The post Mircea Rednic are fundaș dreapta! Petar Gluhakovic l-a convins pe antrenor și a semnat cu Dinamo appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă