Mircea Rednic anunță trei transferuri la Dinamo și doi jucători reprimiți în lot

1 lună in urmă 15

  • Cupa României: Minaur Baia Mare - Universitatea Craiova, 18:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: West Ham - Manchester City, 21:45, Digi Sport 1

Mircea Rednic anunță trei transferuri la Dinamo și doi jucători reprimiți în lot

Antrenorul lui Dinamo a declarat, înaintea meciului cu FC Argeș, din optimile Cupei României, că toți cei trei jucători - un mijlocaș/fundaș stânga, un mijlocaș/fundaș central și un atacant - vor ajunge miercuri la club.

Rednic nu a oferit mai multe detalii despre jucătorii care vor semna cu Dinamo, însă a anunțat că i-a reprimit în lot pe fundașul dreapta Constantin Nica și atacantul Cătălin Țîră.

"Iau jucători în funcție de ce are echipa nevoie. Mâine va semna jucătorul grec, care a jucat în Belgia mijlocaș și fundaș stânga. A făcut vizita medicală, a făcut testul fizic, este ok, chiar foarte ok, înseamnă că el s-a pregătit în perioada asta.

Tot mâine, va mai veni un mijlocaș central/fundaș central. Tot mâine noapte va veni atacantul pe care îl așteptăm de atât timp. E mai greu, ținând cont de bugetul pe care îl am la dispoziție. Am susținerea conducerii, totul e ok, ei sunt anunțați. Pentru moment, eu zic că am reușit într-un timp foarte scurt să creez concurență, să stimulez un pic jucătorii care sunt aici.

Urmărește miniseria documentar Crime, Alcool și Prohibiție în Digi Online. Azi, de la 22:50 pe Digi World. Marile schimbări nu vin în pace.

I-am reprimit în lot pe Nica și Țîră. Ăsta e un lucru important, întotdeauna am cerut respect și vreau ca jucătorii cu care lucrez să se simtă respectați", a declarat Mircea Rednic.

De la revenirea lui Mircea Rednic la echipă, Dinamo i-a mai transferat pe mijlocașul francez Michel Espinosa și atacantul slovac Tomas Vestenicky.

VIDEO Mircea Rednic, despre transferurile lui Dinamo

Etichete: liga 1 , dinamo , mircea rednic , transferuri dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă