Mircea Rednic, ajutor pentru fosta echipă! A dat 10.000 de euro

1 lună in urmă 17

Articol de - Publicat marti, 07 septembrie 2021, 12:00

Mircea Rednic (59 de ani) contribuie la revenirea Corvinului Hunedoara în fotbalul românesc.

Suporterii Corvinului s-au mobilizat pentru a recupera brandul Corvinul, care este deținut de un om de afaceri din București. Pentru „repatrierea" simbolului corvinist era nevoie de 47.000 de euro, fanii reușind să strângă până acum 64.000 de euro.

Mircea Rednic și-a cumpărat tricoul

La sărbătorirea centenarului Corvinului, Mircea Rednic a participat la o licitație organizată de Primărie pentru a strânge fondurile necesare cumpărării mărcii „FC Corvinul 1921”.

Fostul fotbalist a contribuit cu suma de 10.000 de euro, pe care a plătit-o pentru a-și cumpăra propriul tricou de la Corvinul, echipă pentru care a evoluat între 1980 și 1983. 

Rednic, gata să investească la Dinamo

Rednic, ultima dată antrenor la Dinamo între octombrie 2018 și iulie 2019, s-a declarat dispus să investească la club, în cazul în care mai multe persoane apropiate de Dinamo, cu putere financiară, i s-ar alătura. Printre cei enumerați de „Puriu” se află Mircea Lucescu și Ionuț Lupescu.

„Toată lumea vine cu sfaturi, toți promit... și Hunedoara și Dinamo au nevoie de bani. Îi văd pe nea Mircea, pe Lupescu, cum vorbesc. Fără supărare, nu, tată, cum am împrumutat eu clubul, haideți să ne adunăm 5-6, poate 10 inși, să stabilim o sumă, de 200.000, 300.000... se poate!”, a spus Rednic la Telekom Sport.

Mircea Rednic, cetățean de onoare al municipiului Hunedoara

Mircea Rednic, Dorin Mateuț, Ioan Petcu și Florea Văetuș au primit fiecare titlul de „Cetățean de onoare al municipiului Hunedoara”, toți cei 4 fiind foști jucători importanți ai Corvinului.

„Sunt mândru pentru o asemenea onoare. Reprezintă ceva deosebit pentru mine si le mulțumesc oficialităților si oamenilor din oraș pentru ceea ce mi-au oferit întotdeauna”, a declarat Rednic pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO Derby în Liga 1! Totul despre FCSB - Dinamo

Citește și:

Centenarul Corvinului și ”cealaltă” echipă națională

Constantin Budescu revine la FCSB! A acceptat propunerea lui Gigi Becali

Playtech: Schimbare ISTORICĂ anunțată de PRO TV. E prima dată când se întâmplă în 20 de ani


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă