Mircea Rednic a încălcat înțelegerea avută cu Gică Hagi și Gică Popescu! Ce l-a deranjat după experiența de la Viitorul

1 lună in urmă 23

  • Handbal EHF Champions League: Barcelona - Nantes, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Handbal EHF Champions League: PSG - Aalborg, sâmbătă, 16:15, Digi Sport 1

La trei luni de la despărțire, Mircea Rednic a dezvăluit că are o anumită înțelegerii cu cei din conducerea clubului Viitorul, Gheorghe Hagi și Gică Popescu, conform căreia nu va discuta în amănunt despre motivele plecării. Totuși, tehnicianul a ținut să spună ce l-a deranjat la finalul experienței de la Ovidiu.

Mircea Rednic a încălcat înțelegerea avută cu cei de la Viitorul

Și nu vreau (n.r. să discute despre plecarea de la Viitorul). Am o înțelegere cu ei, nu vreau să discut de... Îmi pare rău că n-am reușit mai mult, a fost și conjunctura care a fost. Nu e ușor să vii și să preiei echipa și în nici o lună de zile să vinzi jucătorii care făceau diferența.

Eu am acceptat, că așa a fost de la început, dar am crezut că lotul pe care-l aveam la dispoziție, plus cu cei de la Academie îi puteam înlocui pe cei plecați. Plus Ghiță, care s-a accidentat, au fost discuțiile cu echipa care voia să-l cumpere, a făcut testul medical și i-au găsit o problemă și a trebuit să se opereze, l-am pierdut și pe le. 

Deci am pierdut jucători care erau de bază. Și nu numai asta, au fost și multe meciuri egale, la limită, și nu vreau să discut, o iau ca pe o experiență. Ce m-a deranjat e felul în care am fost demis, mai era un singur meci din campionatul regular, pe care l-au și pierdut, deci putea să se ia o decizie după acel meci. Asta s-a deranjat, restul, să fie sănătoși”, a declarat Mircea Rednic, potrivit Playsport.

EHF Final 4 în 2021 este de 5 stele! PSG vs. Aalborg și Barcelona vs. Nantes. Hai în Digi Online să le vezi, sâmbătă de la 16:15 și de la 19:00, numai pe Digisport 1!

Mai mult, Mircea Rednic consideră să rezultatele sub așteptări din mandatul său, care au dus la ratarea play-off-ului, au fost cauzate de circumstanțe.

”Mai era un singur meci, putea să se ia o decizie după aia, pentru că el (n.r. Gheorghe Hagi) știe foarte bine cum s-au pierdut meciurile alea. Am avut șapte jucători lipsă, dintre care vreo patru au fost cu COVID-19, doi accidentați. În meciurile cu Botoșani și cu Iași am fost nevoit să folosesc mulți jucători tineri. În fine, eu asta o iau ca pe o experiență, dar m-a deranjat felul, decizia care s-a luat, mai erau trei zile, nu murea nimeni. Și s-a adeverit că nici ei nu au câștigat meciul ăla. Nu murea nimeni dacă mai era un meci”, a transmis Mircea Rednic.

Etichete: gheorghe hagi , mircea rednic , antrenor viitorul
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă