Mircea Rednic a explicat de ce nu vine niciun investitor la Dinamo: palmaresul, printre problemele semnalate

1 lună in urmă 29

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Mioveni, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Voluntari, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

La conferința de presă premergătoare partidei cu Sepsi, programată duminică, de la ora 17:30, în direct la Digi Sport 1, Mircea Rednic a explicat de ce e greu de crezut că un investitor va veni să finanțeze Dinamo.

Mircea Rednic a explicat de ce nu vine niciun investitor la Dinamo

Printre problemele semnalate de Mircea Rednic se numără inclusiv palmaresul și modul în care acesta ar fi împărțit între societățile care au deținut clubul de fotbal în ultimele decenii.

Cred că sunt destui oameni care au bani și vor să investească în sport. Cu Dinamo, nu pierzi dacă investești. Dar nu în situația asta, când nu știi cine ce deține.

Nimeni nu vine la o echipă la care nu se vede clar care-s datoriile, care-i palmaresul, sunt mai multe lucruri care nu sunt în regulă”, a explicat Mircea Rednic.

Stadionul poate fi salvarea lui Dinamo

Cristi Borcea, fostul acționar al lui Dinamo, a declarat în repetate rânduri că Dinamo va fi salvată în momentul în care se va construi noul stadion din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Mircea Rednic, însă, a lăsat să se înțeleagă faptul că lucrările de demolare a actualei arene și, ulterior, de ridicare a noului stadion vor întârzia.

Am înțeles că se fac demersuri, se iau aprobări, au zis prima dată în decembrie, acum februarie-martie-aprilie”, a spus Mircea Rednic.

Etichete: mircea rednic , investitor dinamo , palmares dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă