Mircea Rednic a adus la Dinamo fotbalist trecut pe la AS Roma! Atacantul s-a antrenat deja cu noii săi coechipieri

1 săptămână in urmă 18

Mircea Rednic l-a adus la Dinamo pe Tomas Vestenicky, un atacant în vârstă de 25 de ani trecut pe la AS Roma.

„Puriul” face tot posibilul ca să își formeze un grup puternic la Dinamo pentru a putea salva echipa de la retrogradare, iar acesta a mai făcut o mutare pe piața transferurilor.

După ce a renunțat la francezul Salif Cisse, Mircea Rednic s-a orientat către Tomas Vestenicky (25 de ani), un atacant care a trecut pe la AS Roma, dar care nu a debutat la formația din Serie A, anunță Fanatik.

Mircea Rednic l-a adus la Dinamo pe Tomas Vestenicky, fotbalist trecut pe la AS Roma

Slovacul vine la Dinamo din postura de jucător liber de contract, după ce în vară s-a despărțit de Chaika Peschanokopskoe, formație care evoluează în liga a doua din Rusia.

Vestenicky a ajuns în cursul zilei de duminică la București, iar de marți, 12 octombrie, a început să se antreneze cu noii săi coechipieri la baza „câinilor” de la Săftica, iar antrenorul formației din „Ștefan cel Mare” urmează să se decidă dacă îl va păstra pe jucătorul cotat de site-urile de specialitate la 300.000 de euro.

Cine este Tomas Vestenicky

Tomas Vestenicky (25 de ani) este cotat de site-urile de specialitate la 300.000 de euro și este fost internațional U21 al echipei naționale a Slovaciei. Atacantul a început fotbalul la FC Nitra, iar în ianuarie 2014 a ofst cedat la AS Roma pentru 300.000 de euro. Pe parcursul carierei, fotbalistula dus de Mircea Rednic la Dinamo a mai evoluat pentru Cracovia și Chaik Peschanokopskoe.

A fost la noi și mie mi-a plăcut de el, nu o spun de complezență fiindcă a ajuns acum la Dinamo. Este puternic și are execuții. Nu prea pot să îmi dau seama care sunt cu exactitate punctele lui forte sau slabe întrucât nu a fost folosit constant. Dar când îl arunca în luptă, juca foarte bine, iar la antrenamente era printre cei mai buni” – Sergiu Hanca, despre Tomas Vestenicky, conform GSP.ro.

The post Mircea Rednic a adus la Dinamo fotbalist trecut pe la AS Roma! Atacantul s-a antrenat deja cu noii săi coechipieri appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă