Mircea Redic, comparat cu Mircea Lucescu! Cum o va salva pe Dinamo: „Contează foarte mult acest lucru!” | EXCLUSIV ProSport Live

1 săptămână in urmă 14

Marius Mitran, editorialistul ProSport, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre situația lui Dinamo și s-a declarat convins că Mircea Rednic va salva echipa de la retrogradare.

Mircea Rednic a început să își întărească lotul, însă este destul de precaut. Antrenorul cheamă întâi jucătorii în probe și abia apoi le pune contractul în față.

Întrebat dacă Mircea Rednic o va salva pe Dinamo în acest sezon al Ligii 1, Marius Mitran a răspuns afirmativ fără să stea pe gânduri.

Marius Mitran, despre secretul lui Mircea Rednic la Dinamo

Jurnalistul a comparat situația lui Mircea Rednic cu cea a lui Mircea Lucescu și a oferit principalul argument pentru optimismul său în ceea ce privește salvarea clubului Dinamo.

„100% (n.r. o salvează Rednic pe Dinamo)! Pentru că a mai salvat-o, pentru că este un antrenor care știe ce înseamnă performanța și mai mult decât atât este la locul lui, este în casa lui. E la el acasă, simte, contează foarte mult.

Lumea a întrebat de ce Mircea Lucescu stă de 15 ani în Ucraina. E casa lui, a învățat-o, i-a învățat cotloanele, sensul, mersul lucrurilor și atunci face performanță. Nu știu dacă e al doilea sau al treilea ca antrenor în Champions League cu meciuri… Al doilea, după Ferguson, nu? Eh, nu înseamnă că lumea zice «Domne, dar a antrenat în Ucraina». Păi, a antrenat în Ucraina, bătându-se cu Barcelona și Bayern de 20 de ani. E casa lui, contează foarte mult.

Rednic e în casa lui, de aia cred”, a spus Marius Mitran, la ProSport Live.

The post Mircea Redic, comparat cu Mircea Lucescu! Cum o va salva pe Dinamo: „Contează foarte mult acest lucru!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă