Mircea Lucescu, victima unui complot în Ucraina?! Fanii lui Dinamo Kiev, plătiți pentru a-l contesta pe antrenorul român. Dezvăluiri incredibile

2 săptămâni in urmă 22

Fostul președinte al lui Dinamo Kiev și actualul șef al Federației de la Kiev, Vadim Kostyuchenko, ar fi în spatele unui complot îndreptat împotriva lui Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu este aproape de câștigarea titlului în Ucraina. Românul este calificat și în finala Cupei, dar performanțele excelente din acest sezon nu sunt deloc pe placul ultrașilor lui Dinamo Kiev.

Il Luce este contestat dur de o parte dintre suporterii lui Dinamo, care nu i-ar ierta trecutul de la Șahtior Donețk. Cu toate acestea, jurnaliștii din țara vecină au aflat că românul ar fi vânat de un om puternic din fotbalul ucrainean.

Mircea Lucescu, victima unui complot în Ucraina. Fanii lui Dinamo Kiev, plătiți pentru a-l contesta pe antrenorul român

Mircea Lucescu a fost contestat dur de o parte dintre fani și la meciul din semifinalele Cupei Ucrainei. Antrenorul nu a rămas dator și le-a răspuns suporterilor, iar cele două tabere nu par să îngroape securea războiului, în ciuda rezultatelor excelente din acest sezon.

Potrivit celor de la Sport, atitudinea ultrașilor față de Mircea Lucescu ar fi comandată și coordonată de Vadim Kostyuchenko, fost președinte al clubului din Capitala Ucrainei, care în prezent ocupă același post, însă în cadrul Federației de la Kiev.

Vadim Kostyuchenko chiar ar fi fost surprins în compania mai mult suporteri ai lui Dinamo Kiev, cărora le-a ”comandat” următoarele acțiuni care trebuie demarate împotriva lui Mircea Lucescu.

Potrivit sursei citate, fanii ar fi chiar plătiți pentru a destabiliza clubul și a șubrezi poziția lui Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu, război total cu fanii lui Dinamo Kiev!

La finalul meciului cu Ahrobiznes Volchysk, din semifinalele Cupei Ucrainei, câștigată de Dinamo cu 3-0, Mircea Lucescu a răbufnit la adresa ultrașilor care îl critică.

„Un grup de așa-ziși suporteri ai lui Dinamo, la fiecare meci, apar cu cagule… măcar, dacă au de spus ceva și de protestat, să-și arate fața, să vedem cine și de ce protestează.

Pe mine mă interesează echipa, rezultatele, jocul, mă interesa foarte tare ca Dinamo să redevină ceea ce a fost și să fie din nou o echipă competitivă în campionatul intern și competițiile internaționale.

Sunt 10 inși, care vor să fie protagoniști, să fie mai importanți decât jucătorii, decât președintele clubului. N-au nicio legătură cu această echipă”, a declarat Mircea Lucescu, la finalul meciului cu Ahrobiznes Volchysk.

Mircea Lucescu (75 de ani) a fost adus pe banca lui Dinamo Kiev în vara anului trecut.

The post Mircea Lucescu, victima unui complot în Ucraina?! Fanii lui Dinamo Kiev, plătiți pentru a-l contesta pe antrenorul român. Dezvăluiri incredibile appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă