Mircea Lucescu va avea în continuare viață grea la Dinamo Kiev. Mesajul dur transmis de ultrașii echipei

3 săptămâni in urmă 21

  • Liga 1: UTA Arad - Hermannstadt, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Dinamo, vineri, 20:30, Digi Sport 1

În timpul meciului cu divizionara secundă Ahrobiznes Volchysk, scor 3-0 pentru Dinamo Kiev, ultrașii liderului din Ucraina, așezați în spatele băncii tehnice, au strigat în mai multe rânduri "Lucescu, go away! (n.r - Lucescu, pleacă!". De această dată, românul nu a mai rezistat și s-a întors către aceștia, spunându-le: "Nu voi sunteți Dinamo!".

Mircea Lucescu va avea viață grea la Dinamo Kiev. Anunțul ultrașilor

Câțiva suporteri ai lui Dinamo Kiev nu pot trece cu vederea faptul că antrenorul român a petrecut 12 ani la marea rivală din campionat, Șahtior Donețk, și anunță că vor proceda într-un mod similar la fiecare meci, indiferent de trofeele pe care le va obține Mircea Lucescu.

"Motivul deciziei noastre nu are legătură cu calitățile profesionale ale românului, ci cu cele umane, care, în mod categoric, nu ne reprezintă. Astfel, decizia noastră nu se va schimba, indiferent de câte trofee va câștiga. Chiar dacă Lucescu va câștiga Liga Campionilor pentru Kiev, tot se va auzi din tribune: "Lucescu, go away! (n.r - Lucescu, pleacă!".

Lucescu nu are ce să caute la Dinamo Kiev. Este punctul nostru de vedere, avem dreptul să-l spunem și să ni-l apărăm la fiecare meci", a transmis facțiunea WBC, White Boys Club, potrivit 24tv.ua.

Mircea Lucescu: "Sunt 10 inși, care vor să fie mai importanți decât jucătorii"

După meci, Lucescu a explicat ce s-a întâmplat pe stadion și le-a cerut ultrașilor să-și arate fața.

"Un grup de așa-ziși suporteri ai lui Dinamo, la fiecare meci, apar cu cagule... măcar, dacă au de spus ceva și de protestat, să-și arate față, să vedem cine și de ce protestează. Pe mine mă interesează echipa, rezultatele, jocul, mă interesa foarte tare ca Dinamo să redevină ceea ce a fost și să fie din nou o echipă competitivă în campionatul intern și competițiile internaționale.

Sunt 10 inși, care vor să fie protagoniști, să fie mai importanți decât jucătorii, decât președintele clubului. N-au nicio legătură cu această echipă", a spus Mircea Lucescu.

Cu patru etape înainte de final, Dinamo Kiev are un avans de 10 puncte față de Șahtior Donețk. Mircea Lucescu poate obține titlul duminică, dacă va învinge formația Inhulets.

În finala Cupei Ucrainei, Dinamo Kiev va înfrunta Zorya.

Etichete: mircea lucescu , ucraina , dinamo kiev , șahtior
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă