Mircea Lucescu, susținut de patronul lui Dinamo Kiev după ce fanii i-au cerut să plece: ”Eu unul nu le dau importanță”

1 lună in urmă 2

Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Serie A: Inter - Atalanta, 21:45, luni, Digi Sport 2

Ultrașii nu au putut trece peste trecutul antrenorului român de la Șahtior și vor ca acesta să plece de la echipă. Lucescu se bucură în continuare de susținerea patronului Igor Surkis.

Igor Surkis: ”Nu le dau importanță”

„Atmosfera pe stadion e grozavă. Fanii adevărați o susțin pe Dinamo Kiev. Iar cei care vor să demonstreze ceva sper să nu fie băgați în seamă de Mister. Eu unul nu le dau importanță, mă interesează doar jocul echipei”, a spus Surkis, potrivit Sport.ua.

După ce i-au cerut demisia lui Mircea Lucescu, fanii lui Dinamo Kiev au trecut la Igor Surkis. Cum a reacționat românul

Strategia ultrașilor s-a repetat și la meciul de astăzi, când Dinamo Kiev a primit vizita lui Minaj, de la ora 14:00, în runda a 17-a din Ucraina. Câteva zeci de fani s-au așezat la tribună, în fața tehnicianului de 75 de ani și au scandat: "Lucescu, go away!" (n.r - Lucescu, pleacă!"). La fel ca în precedentele ocazii, românul s-a uitat către ei și le-a făcut cu mâna.

Pe lângă banner-ul în care i se solicită plecarea lui Mircea Lucescu, fanii lui Dinamo Kiev au afișat încă unul, în care îl jignesc pe Igor Surkis, patronul echipei, cel mai probabil pentru că a decis să mizeze pe serviciile antrenorului român, în ciuda istoricului său.

"Surkis - rușinea lui Dinamo" și alte cuvinte jignitoare au apărut la adresa lui Igor Surkis, la tribuna stadionului din Kiev.

Etichete: mircea lucescu , dinamo kiev , igor surkis
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă