Mircea Lucescu, supărat pe elevii săi după ultimul succes din campionat: "S-au comportat ca niște amatori"

4 săptămâni in urmă 22

  • Finala Transylvania Open: Simona Halep - Anett Kontaveit, duminică, 17:30, Digi Sport 2

  • Liga 2: Astra - Petrolul, duminică, 12:30, Digi Sport 1

Cu toate că echipa sa a învins, Mircea Lucescu s-a arătat deranjat de atitudinea jucătorilor săi și i-a criticat după meci.

Mircea Lucescu, foc și pară pe jucătorii lui Dinamo Kiev

Chiar dacă gruparea lui Mircea Lucescu a dominat meciul de pe terenul celor de la Mariupol, finalul a fost unul cu emoții, după ce gazdele au venit la diferență de un singur gol, după o reușită marcată în minutul 90+1.

Acest fapt l-a enervat la culme pe Lucescu, care a fost nemulțumit de ineficiența jucătorilor săi.

"Sunt foarte supărat pe jucători, pe întreaga echipă. Astăzi, dar și în ultimul meci din Cupă, s-au comportat ca niște amatori, nu ca niște profesioniști. În loc să marcăm și să controlăm cursul jocului, așa cum ar fi trebuie să se întâmple, ei s-au relaxat, au jucat cum au vrut ei. Fiecare a vrut să marcheze și am ajuns să avem emoții în final.

Azi puteam să câștigăm cu 5-1, 6-1, dar au interpretat momentele importante de joc fix cum au vrut, mereu incorect. Am văzut mult egoism din partea jucătorilor mei. Asta nu îmi place. O să discutăm acum și vom rezolva această situație. Sunt dezamăgit și de jucătorii care au venit de pe bancă. În loc să aducă un plus, au intrat pe vârfuri", a spus Mircea Lucescu, într-o conferință de presă.

Dinamo Kiev, o forță în Ucraina, de nerecunoscut în Cupele Europene

Trupa pregătită de Mircea Lucescu are 35 de puncte după 13 etape în campionat, 6 mai multe față de marea rivală, Sahtior, care are și un meci mai puțin jucat.

Dinamo Kiev nu se descurcă la fel de bine și în grupele Champions League, unde după 3 etape, are două înfrângeri și șanse minime de a prinde un loc care să-i permită să continue în cupele europene.

Etichete: mircea lucescu , ucraina , dinamo kiev
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă