Mircea Lucescu s-a enervat după ce a dus-o pe Dinamo Kiev în optimile Europa League! Reacție surprinzătore: „Să vorbim despre asta!”

1 lună in urmă 3

Mircea Lucescu a dat lovitura și s-a calificat cu Dinamo Kiev în optimile Europa League, dar românul s-a enervat la final, atunci când a fost întrebat și despre performanța rivalei Șahtior, acolo unde a scris istorie.

După 1-1 în Ucraina, Dinamo Kiev s-a impus cu 1-0 la Brugge și a produs surpriza, chiar dacă belgienii nu s-au putut baza pe mai mulți titulari, infectați cu noul coronavirus.

La final, Lucescu a dezvăluit cum le-a ridicat moralul jucătorilor și știe de ce echipa a suferit în prima repriză, în fața unui adversar care domină clar campionatul belgian, având nu mai puțin de 20 de victorii în 27 de etape.

Reacția lui Mircea Lucescu după calificarea în optimile Europa League: „Nu ne așteptam!”

„În prima repriză am fost precipitați în ceea ce privește pasele în treimea adversă, asta a transmis intregii echipe. La pauză i-am văzut afectați. Nu ne așteptam la acest lucru, la calificare, dar echipa crește de la meci la meci, este prea mare presiune, prea mare stres de a face performanță”, a spus Mircea Lucescu, după victoria surprinzătoare de la Brugge, scor 1-0.

La finalul interviului, românul s-a enervat atunci când a fost întrebat și de calificarea rivalei Șahtior, care a ajuns în optimile Europa League după dubla cu Maccabi Tel Aviv: „Să vorbim de Dinamo Kiev”, a fost reacția lui Lucescu.

Șahtior a trecut fără probleme de Maccabi Tel Aviv, cu scorul de 3-0, la general.

The post Mircea Lucescu s-a enervat după ce a dus-o pe Dinamo Kiev în optimile Europa League! Reacție surprinzătore: „Să vorbim despre asta!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă