Mircea Lucescu, reacție virulentă despre posibilul selecționer al României

3 săptămâni in urmă 18

Vineri, 24 Decembrie 2021, ora 12:24

27 citiri

Mircea Lucescu, reacție virulentă despre posibilul selecționer al României

Mircea Lucescu nu este de acord cu posibila numirea a lui Adrian Mutu ca selecționer al României.

FRF va anunța în curând noul antrenor al echipei naționalei, fostul fotbalist al lui Chelsea având cele mai mari șanse să fie numit de către Răzvan Burleanu.

Lucescu crede că Mutu nu este încă copt pentru postul de selecționer.

"Nu știu cum s-ar manifesta ca antrenor. Între a fi jucător și antrenor e o diferență totală. Între a fi jucător, antrenor și selecționer iar e o diferență. Trebuie să i se acorde o atenție deosebită și să fie ajutat, nu să fie lăsată toată responsabilitatea pe el.

Mi-aș fi dorit să aibă măcar doi ani de antrenorat la o echipă de club și apoi să meargă la națională. Au fost mulți care aveau prestigiu ca jucător și le-a dat prestigiu să devină selecționeri. Hagi ar fi putut fi un selecționer extraordinar dacă mai antrena un an doi înainte.

Shevchenko a fost ajutat de o trupă de italieni. Șase italieni au fost lângă el permanent. Sunt staffuri imense. Și Mancini cred că are cel puțin 15 persoane în staff. Eu nu am. Încerc să acopăr tot făcând eforturi foarte mari", a spus Mircea Lucescu la Digi Sport.

La Guardiola, la Klopp sunt câțiva antrenori care se ocupă doar cu exercițiile. Guardiola are 20 pe lângă el. Klopp are 40 de persoane care se ocupă de echipă”

Citeste si:

Uite Mutu, nu e Mutu! Răzvan Burleanu vrea un alt antrenor la națională. "L-a invitat la masă"

Răzvan Burleanu caută de zor antrenor pentru echipa națională. După ce a fost refuzat de Gică Hagi și Răzvan Lucescu, președintele FRF vrea un antrenor cu experiență pentru...

 “A îmbătrânit și nu mai știe ce vorbește?”

După ce a declarat că el și fiul său nu vor mai prelua niciodată echipa națională și că nu îl interesează premiul de “Antrenorul anului”, Mircea Lucescu a fost desființat într-un...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă