Mircea Lucescu ratează amicalul de gală cu Inter! Anunțul făcut în Ucraina, după ce antrenorul a fost operat

2 luni in urmă 30

  • Liga 1: Voluntari - Academica Clinceni, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Farul, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Deși inițial s-a zvonit că tehnicianul român este afectat de o răceală, deoarece avea temperaturi mari, Mircea Lucescu a avut, de fapt, un chist pilonidal în zona coccisului, care prezenta pericol de infecție. Operația a durat doar 8 minute și s-a încheiat cu succes.

Inițial, revenirea lui "Il Luce" pe bancă era programată pentru duelul amical de gală cu Inter Milano, sâmbătă, de la ora 19:30, însă presa din Ucraina anunță că Lucescu nu a făcut deplasarea în Italia. Antrenorul va ține legătura cu asistenții săi prin intermediul telefonului, așa cum a procedat și la partida cu Fenerbahce (1-1), anunță sport.ua.

Campioana Ucrainei s-a deplasat cu 25 de jucători în Italia, la Monza, pe U-Power Stadium, acolo unde va avea loc meciul de pregătire. Partida se va desfășura fără spectatori, întrucât Inter trece printr-o perioadă foarte dificilă. După transferul lui Lukaku, fanii nerazzuri au pornit un război împotriva conducerii chineze, căreia îi cer să vândă clubul și să plece.

Fan Inter din copilărie, Lucescu a avut oportunitatea să antreneze marea echipă italiană în sezonul 1998/1999, venind în locul lui Luigi Simoni. Românul nu a stat decât câteva luni pe banca interistă, fiind la rândul său înlocuit de Marcelo Lippi.

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă