Mircea Lucescu, pregătit de o nouă întâlnire cu Bayern Munchen în Liga Campionilor: „Jucătorii mei n-au nevoie să fie motivați”

2 săptămâni in urmă 4

Mircea Lucescu, antrenorul român în vârstă de 76 de ani al lui Dinamo Kiev, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu Bayern Munchen, din Liga Campionilor, și a prefațat partida contra campioanei Germaniei.

Meciul dintre Dinamo Kiev și Bayern Munchen se va disputa marți, 23 noiembrie, de la ora 19:45, în cadrul etapei a cincea din grupele Ligii Campionilor.

În tur, Bayern Munchen s-a impus cu scorul de 5-0 și nemții ocupă primul loc în Grupa E, cu 12 puncte. Barcelona și Benfica completează podiumul, cu 6, respectiv 4 puncte, iar Dinamo Kiev e codașa grupei, cu doar un punct.

Mircea Lucescu, înainte de Dinamo Kiev – Bayern Munchen

Înaintea returului cu Bayern, Mircea Lucescu s-a declarat impresionat de forța grupării din Germania.

„Toate echipele care au jucat în Champions League au avut probleme, așa că nici Bayern Munchen n-a făcut excepție. Au jucat cu o echipă (n.r – Augsburg) care a făcut absolut tot ce a fost posibil pentru a obține un rezultat pozitiv. S-au apărat senzațional, au folosit forța fizică în toate astea, inteligența tactică, au avut și puțin noroc și au obținut rezultatul de care aveau nevoie.

Nagelsmann a fost și la Leipzig, a făcut o echipă bună, dar cu Bayern poate câștiga totul. Ei câștigă de atâția ani campionatul, Cupa, Supercupa, Liga Campionilor și are o echipă la dispoziție formată din jucători tineri și enorm de talentați.

Au un scouting excelent. Să-l găsești pe Musiala la Chelsea și să-l aduci gratis e un lucru cu totul deosebit. Sau pe Davies de la Vancouver. Sau pe Richards de la Reading. Iar Nagelsmann este un antrenor excelent. Faptul că a reușit la două echipe germane să obțină rezultate și să creeze o echipă puternică asta îi dă dreptul să se considere un antrenor profesionist. Jucătorii mei n-au nevoie să fie motivați, joacă împotriva lui Bayern Munchen”, a spus Mircea Lucescu, la conferința de presă.

The post Mircea Lucescu, pregătit de o nouă întâlnire cu Bayern Munchen în Liga Campionilor: „Jucătorii mei n-au nevoie să fie motivați” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă