Mircea Lucescu, implicat într-un scandal uriaș în Ucraina. Acuzații dure la adresa românului. „Pur și simplu nu e lăsat să joace fotbal! I-a provocat daune morale acestui jucător!”

1 lună in urmă 1

Mircea Lucescu este implicat într-un scandal uriaș în Ucraina, după ce Mikkel Duelund, fotbalistul danez în vârstă de 23 de ani, l-a reclamat de nenumărate ori pe antrenorul român că nu-l tratează corespunzător.

Fotbalistul danez a apelat chiar la Asociația Fotbaliștilor Profesioniști din Ucraina pentru a i se rezolva problema pe care o are la Dinamo Kiev.

Mikkel Duelund a transmis că este nemulțumit de faptul că a prins doar 69 de minute la Dinamo Kiev și că „Il Luce” nu îi oferă nicio explicație pentru situația în care se află.

Mircea Lucescu, implicat într-un scandal uriaș în Ucraina

„Duelund ne-a contactat şi a avut mai multe nemulţumiri. L-am sunat pe preşedintele clubului, Igor Surkis, acum o săptămână. Printre altele, e vorba inclusiv de atitudinea pe care Mircea Lucescu o are la adresa lui Mikkel.  Pur şi simplu nu e lăsat să joace fotbal, nu i se acordă o şansă. Cu tot respectul, Duelund este unul dintre cei mai buni jucători”, a spus şeful sindicatului fotbaliştilor din Ucraina, Oleg Pecherny, conform Sports.ru.

Cu Villarreal a rămas pe bancă, deşi putea să îmbunătăţească jocul echipei, să aducă sare şi piper pe teren, creativitate, nu doar soluţii standard. Cu siguranţă nu e mai slab decât oamenii de bază. După acest meci, se pregătea de partida cu Zorya, ca toată lumea. Cu 5 minute înainte, când Duelund avea deja geanta în mână, a fost informat că nu vine la meci. Este un tratament extrem de lipsit de tact. Lucescu i-a provocat daune morale acestui jucător tânăr, care este unul dintre cei mai buni ai echipei”, a mai spus Pecherny.

Mesaj clar pentru Mircea Lucescu: „Nu e nevoie să-și bată joc de el!”

Asta nu e tot! Șeful sindicatului fotbaliștilor din Ucraina i-a solicitat lui Mircea Lucescu, antrenorul român de la Dinamo Kiev, să-și ceară scuze față de Mikkel Duelund (23 de ani), fotbalist cumpărat de Dinamo Kiev cu 4 milioane de euro de la Mitjylland.

„Îi solicit lui Mircea Lucescu să-i ceară scuze lui Mikkel şi să-i explice de ce se poartă aşa. Mikkel are un contract valid cu Dinamo şi nu e nevoie să-şi bată joc de el. Este un fotbalist respectabil. Este pregătit să joace, să arate ce poate, dar Mircea Lucescu are un comportament ostil. Aşa ceva nu ar trebui să fie la un club de nivelul lui Dinamo Kiev”, a mai spus Pecherny.

The post Mircea Lucescu, implicat într-un scandal uriaș în Ucraina. Acuzații dure la adresa românului. „Pur și simplu nu e lăsat să joace fotbal! I-a provocat daune morale acestui jucător!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă