Mircea Lucescu îl pune la punct pe selecționerul României: „Mirel Rădoi ar fi trebuit să aștepte finalul campaniei!”

1 săptămână in urmă 15

Mircea Lucescu este convins că Mirel Rădoi a luat o decizie greșită! Aflat acum la Dinamo Kiev, experimentatul tehnician știe cum ar fi trebuit să procedeze selecționerul României.

Mirel Rădoi nu are de gând să mai stea pe banca echipei naționale, indiferent dacă tricolorii reușesc să prindă aceste meciuri de baraj sau nu, iar Mircea Lucescu îi recomandă fostului mare fundaș „să se gândească mai bine”.

Dacă România va câștiga aceste două partide, va avea de disputat două meciuri de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial. 

Mircea Lucescu, mesaj pentru Mirel Rădoi: „Să se gândească mai bine!”

Mircea Lucescu crede că în cazul lui Mirel Rădoi s-a văzut „lipsa de experiență”, dar adminte că și Federația Română de Fotbal are o parte din vină pentru situația în care s-a ajuns în privința selecționerului României.

„Nu era momentul să facă aceste declaraţii şi acest pas înapoi. Ar fi trebuit să aştepte finalul campaniei. Pentru jucători era foarte important. Nimeni nu-ţi garantează, de exemplu, că mai ai deja trei puncte cu Islanda ca să te duci spre baraj. Nu ştiu relaţiile lui cu FRF, cu fotbaliştii, dar e o hotărâre venită din lipsă de experienţă. Sigur, poate şi Federaţia a greşit că nu i-a propus din timp extinderea contractului pentru play-off”, a spus Mircea Lucescu, după cum scrie Playsport.

„Echipa merge mai bine, iar asta se vede din joc, din rezultate, din organizare. Sunt lucruri pe care le-a reglat faţă de anumite erori făcute la începutul mandatului, când, de exemplu, opera anumite schimbări care nu se justificau. A crescut însă odată cu grupul, iar acum e clar că-şi justifică prezenţa pe banca reprezentativei. În meseria asta trebuie să ai un echilibru, să ştii când să iei sau nu o anumită decizie, să laşi deoparte orgoliul, pentru că treci prin momente faste sau mai puţin fericite. Să se gândească mai bine cu plecarea”, a mai afirmat fostul selecționer al României.

The post Mircea Lucescu îl pune la punct pe selecționerul României: „Mirel Rădoi ar fi trebuit să aștepte finalul campaniei!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă