Mircea Lucescu îi dă speranțe lui Dinamo! Ideea de a împrumuta jucători de la Dinamo Kiev, valabilă și după plecarea lui Rednic

3 săptămâni in urmă 65

  • La Liga: Paradele anului, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Top goluri, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Mircea Lucescu îi dă speranțe lui Dinamo! Ideea de a împrumuta jucători de la Dinamo Kiev, valabilă și după plecarea lui Rednic

Mircea Lucescu a dezvăluit că oficialii celor de la Dinamo Kiev este interesată să îi împrumute jucători lui Dinamo care să ajute clubul din Ștefan cel Mare să se salveze de la retrogradare.

”Il Luce” spune că ideea rămâne valabilă și după despărțirea ”câinilor” de Mircea Rednic, însă totul se va concretiza în funcție de felul în care situația va evolua la Dinamo. Totuși, Lucescu este de părere că echipa nu poate fi salvată de la retrogradare doar cu ajutorul unor jucători tineri.

Exista o idee. Și Dinamo Kiev era interesată. Ideea rămâne și în absența lui Rednic. Să vedem ce se întâmplă mai departe la Dinamo. Nu știu dacă rezolvarea problemei depinde de transferul unor jucători. Nu salvezi de la retrogradare cu jucători tineri, dar ei aduc entuziasm. Cu jucători valoroși da, dar și eu am nevoie de jucători valoroși.

Schimbările de jucători, dacă le gândești foarte bine, se poate construi o echipă, nu de câștigarea unui titlu, dar se poate construi”, a declarat Mircea Lucescu la Fotbal Club.

Mircea Rednic a fost cel care ”l-a convins” pe Lucescu să împrumute jucători la Dinamo

Mircea Rednic, fostul antrenor al ”câinilor”, a fost cel care a discutat cu Lucescu posibilitatea de a împrumuta mai mulți jucători de la Dinamo Kiev.

El e dispus să ajute și a zis că poate să o facă: 'Am un lot foarte mare și mie mi-ar conveni să împrumut un jucător sau doi ca să joace'. Eu așa văd colaborarea cu nea Mircea și așa cred că o să fie, nu cred că se pune problema să vină la Dinamo sau la echipa națională.

Îi place să vină în fiecare zi la stadion, nu să stea la birouri. Avem destui antrenori care pot prelua echipa națională", declara la acel moment Mircea Rednic.

Etichete: liga 1 , dinamo , mircea lucescu , mircea rednic , dinamo kiev

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă