Mircea Lucescu, dezamăgit de înfrângerea din partida cu Juventus. „Am făcut două greșeli, am luat două goluri”

4 luni in urmă 19

Mircea Lucescu a pierdut duelul cu elevul Andrea Pirlo. Dinamo Kiev a fost învinsă pe teren propriu de Juventus Torino în primul meci din grupele Champions League. Formația italiană s-a impus cu 2-0 după „dubla” semnată de Alvaro Morata. Antrenorul român a recunoscut că rivalii au fost mai buni, dar a spus că rezultatul este mult prea dur.

Juventus s-a dus la Kiev fără Cristiano Ronaldo, infectat cu coronavirus, dar tot a câștigat fără emoții. „Dubla” lui Alvaro Morata a stabilit soarta partidei, iar Andrea Pirlo a reușit să-și învingă maestrul. Mircea Lucescu a recunoscut că formația antrenată de fostul său elev a jucat mai bine și a meritat să învingă pe stadionul din Kiev.

„Echipa mai experimentată și mai puternică a câștigat. Am făcut două greșeli, am luat două goluri. Am fi putut să ne apărăm mai bine. Poate că 2-0 e prea mult, meritam un gol. Una peste alta, Juventus a fost mai puternică și a câștigat meritat.

Sunt mulțumit de joc, dar nu și de eroarea din minutul 46, care a schimbat total jocul. Intrasem în repriza a doua cu gândul la șansa noastră și la victorie. Acum ne vom concentra pe campionat și pe meciul cu Ferencvaros.

Probabil că Juventus și Barcelona sunt la un nivel mai înalt decât noi și Ferencvaros. Avem nevoie de experiență pentru jucătorii noștri tineri, însă jocul de azi e dătător de speranță”, a spus Lucescu, citat de sport.ua.

The post Mircea Lucescu, dezamăgit de înfrângerea din partida cu Juventus. „Am făcut două greșeli, am luat două goluri” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă