Mircea Lucescu, despre șansele ca jucătorii lui Dinamo Kiev să ajungă în „Ștefan cel Mare”. „Ideea rămâne și în absența lui Rednic!”

4 săptămâni in urmă 32

Mircea Lucescu a vorbit despre șansele ca jucătorii lui Dinamo Kiev să fie împrumutați la gruparea din „Ștefan cel Mare”.

Antrenorul lui Dinamo Kiev a anunțat în urmă cu câteva zile că are de gând să cedeze câțiva jucători de perspectivă la formația „câinilor” pentru a-i ajuta pe dinamoviști să se salveze de la retrogradare.

Deși anunțul a fost făcut în perioada în care echipa era antrenată de Mircea Rednic, „Il Luce” nu s-a răzgândit nici după venirea lui Flavius Stoican pe banca tehnică a „câinilor”.

Mircea Lucescu, despre șansele ca jucătorii lui Dinamo Kiev să ajungă în „Ștefan cel Mare”

„Il Luce” susține că există în continuare șanse ca să cedeze jucători la Dinamo, dar totul se va concretiza în funcție de felul în care situația echipei din „Ștefan cel Mare” va evolua. Totuși, Mircea Lucescu este de părere că toate problemele de la Dinamo nu se vor rezolva cu ajutorul unor jucători tineri.

„Exista o idee. Și Dinamo Kiev era interesată. Ideea rămâne și în absența lui Rednic. Să vedem ce se întâmplă mai departe la Dinamo. Nu știu dacă rezolvarea problemei depinde de transferul unor jucători. Nu salvezi de la retrogradare cu jucători tineri, dar ei aduc entuziasm. Cu jucători valoroși da, dar și eu am nevoie de jucători valoroși.

Schimbările de jucători, dacă le gândești foarte bine, se poate construi o echipă, nu de câștigarea unui titlu, dar se poate construi”, a declarat Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, la emisiunea Fotbal Club.

Mircea Rednic l-a convins pe „Il Luce” să cedeze jucători la Dinamo

Cel care l-a convins pe Mircea Lucescu să trimită jucători la Dinamo este chiar Mircea Rednic, fostul antrenor al lui Dinamo. Acesta a discutat cu „Il Luce” despre posibilitatea de a împrumuta mai mulți fotbaliști de la Dinamo Kiev în „Groapă”.

„El e dispus să ajute și a zis că poate să o facă: ‘Am un lot foarte mare și mie mi-ar conveni să împrumut un jucător sau doi ca să joace’. Eu așa văd colaborarea cu nea Mircea și așa cred că o să fie, nu cred că se pune problema să vină la Dinamo sau la echipa națională. Îi place să vină în fiecare zi la stadion, nu să stea la birouri. Avem destui antrenori care pot prelua echipa națională”, declara la acel moment Mircea Rednic.

The post Mircea Lucescu, despre șansele ca jucătorii lui Dinamo Kiev să ajungă în „Ștefan cel Mare”. „Ideea rămâne și în absența lui Rednic!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă