Mircea Lucescu, decisiv în dezvoltarea lui Vitali Mikolenko! Noul jucător al lui Everton nu l-a uitat pe antrenorul român după transferul în Premier League: „Îi mulțumesc pentru tot ce a făcut!”

3 săptămâni in urmă 14

Antrenorul Mircea Lucescu a avut un cuvânt greu de spus în dezvoltarea profesională a lui Vitali Mikolenko, jucător cumpărat de Everton pentru o sumă amețitoare.

Fundașul stânga al lui Dinamo Kiev, Vitali Mikolenko, a ajuns în Premier League la numai 22 de ani! Internaționalul ucrainean a semnat până în 2026 cu Everton, care a plătit nu mai puțin de 23,5 milioane de euro în schimbul său.

Jucătorul cu 21 de prezențe în echipa națională a țării sale nu l-a uitat pe Mircea Lucescu după ce a ajuns în Anglia, căruia a ținut să îi mulțumească pentru tot ce a făcut pentru el.

Vitali Mikolenko, mulțumiri pentru Mircea Lucescu

Vitali Mikolenko i-a mulțumit lui Mircea Lucescu după ce s-a transferat de la Dinamo Kiev la Everton, fiind coștient că antrenorul român a contribuit decisiv la dezvoltarea calităților sale. Apărătorul lateral s-a declarat încântat de faptul că va evolua în Premier League, un campionat despre care spune că se potrivește de minune stilului său.

„Azi a venit ziua în care aș vrea să-mi anunț noua etapă în carieră. Aș dori să le mulțumesc tuturor antrenorilor, întregului personal al clubului, președintelui Surkis, tuturor colegilor și, bineînțeles, lui Mircea Lucescu pentru atenție, experiență și tot ceea ce a făcut pentru mine.

Îi doresc lui Dinamo doar victorii, trofee și noroc. Am mari ambiții fotbalistice și de aceea vreau foarte mult să confirm în Premier League. Pentru mine este o provocare, senzații noi, o încărcătură de emoții”, a declarat Vitali Mikolenko după transferul în Premier League, conform GSP.

Mircea Lucescu este recunoscut pentru modul în care reușește să îi capaciteze la maxim pe tinerii din echipă, care de cele mai multe ori reușesc să aducă un profit enorm clubului după ce petrec o perioadă sub bagheta antrenorului român.

The post Mircea Lucescu, decisiv în dezvoltarea lui Vitali Mikolenko! Noul jucător al lui Everton nu l-a uitat pe antrenorul român după transferul în Premier League: „Îi mulțumesc pentru tot ce a făcut!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă