Mircea Lucescu ar putea inaugura noul stadion din Giulești! Când s-ar putea juca Rapid – Dinamo Kiev: „Ne-a propus asta!”

1 lună in urmă 21

Victor Angelescu, finanțatorul clubului Rapid, a dezvăluit că noul stadion din Giulești ar putea fi inaugurat cu un meci în compania echipei lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev.

Rapid a obținut promovarea în Liga 1, iar la meciul cu FC U Craiova disputat la Buftea, scor 1-3, și-au făcut apariția nume importante ale fotbalului românesc precum Mircea Lucescu, Răzvan Lucescu, Mirel Rădoi, Nicolae Dică, Rică Răducanu și Dinu Gheorghe.

La finalul acestei partide, rapidiștii au mers la un local din apropierea Bucureștiului și au sărbătorit revenirea echipei giuleștene pe prima scenă a fotbalului românesc.

Rapid – Dinamo Kiev, amicalul propus de Mircea Lucescu pentru inaugurarea noului stadion din Giulești

Victor Angelescu a dezvăluit ce a discutat cu Mircea Lucescu și a făcut un anunț entuziasmant pentru suporterii rapidiști: noua arenă din Giulești ar putea fi inaugurată în luna septembrie cu un meci între Rapid și Dinamo Kiev, echipă pe banca tehnică a căreia Mircea Lucescu a cucerit în acest sezon titlul de campion, Cupa și Supercupa Ucrainei.

„L-am felicitat pe domnul Lucescu pentru rezultate. Am vorbit, ne-a propus ca în septembrie să avem meci de inaugurare al stadionului cu Dinamo Kiev”, a spus Victor Angelescu, după meciul cu FC U Craiova.

The post Mircea Lucescu ar putea inaugura noul stadion din Giulești! Când s-ar putea juca Rapid – Dinamo Kiev: „Ne-a propus asta!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă