Mircea Lucescu a depășit probleme de sănătate » Îngrijorat după tragerea la sorți din Ligă: „S-au strâns cele mai bune echipe”

1 lună in urmă 14

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2021, 22:26 / Actualizat joi, 26 august 2021 22:40

Mircea Lucescu (76 de ani), antrenorul lui Dinamo Kiev, a revenit la antrenamentele echipei după operația suferită la începutul lunii august.

La începutul lunii, „Il Luce” a fost supus astăzi unei ușoare intervenții chirurgicale. Ca atare, nu a fost alături de jucătorii săi pe deplin în ultima perioadă. Între timp, antrenorul român și-a revenit și a dezvăluit că a revenit la antrenamente.

Mircea Lucescu: „S-a încheiat perioada negativă”

„Acum sunt cu echipa, am revenit, particip la antrenamente. Înainte participam la pregătirea jocului, dar la antrenamente nu puteam, nu aveam voie. Bine că s-a încheiat perioada aceea negativă, m-am grăbit să ies după operație, s-a complicat puțin, a trebuit să stau mai mult în spital până s-a rezolvat”, a spus el, la „DigiSport Special”.

Mircea Lucescu a comentat și tragerea la sorți pentru grupele Ligii Campionilor. Campioana Ucrainei a fost repartizată în grupa E, alături de Bayern Munchen, Barcelona și Benfica. O grupă extrem de dificilă pentru Mircea Lucescu și elevii săi.

„S-a rezolvat asta (cu problema de sănătate, n.r.), dar în seara asta am avut o tragere la sorți complicată. Cu Bayern, Barcelona și Benfica nu e simplu. De data asta parcă s-au strâns cele mai bune echipe ale continentului.

Ne propunem să jucăm. Problema mea este că avem câțiva jucători titulari accidentați. Avem probleme, dar sper să facem meciuri bune, m-aș bucura dacă am reuși să jucăm așa cum am făcut-o la Barcelona anul trecut. Atunci veneam după o perioadă foarte lungă de neparticipare în Champions League, acum au o experiență de un an, sper să facem față. Nu se știe”, a spus Mircea Lucescu.

Dinamo Kiev a înfruntat-o pe Barcelona și anul trecut în grupele Ligii. Catalanii au învins-o pe Dinamo în ambele meciuri, 2-1, respectiv 4-0. Dinamo Kiev a început noul sezon din Ucraina cu 4 victorii și un egal în primele 5 etape, golaveraj 13-2.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Real Madrid plusează! PSG a primit a doua ofertă pentru Mbappe: toate detaliile

Ianis Hagi, singurul fotbalist schimbat de Gerrard la Erevan, e criticat de scoțieni

Playtech: ȘOC! Mircea Lucescu face o gălăgie de bani de la Kiev. Ce afacere a explodat în România


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă