Mircea Bornescu, dezvăluiri despre despărțirea de FC U Craiova: „N-am fost consultat! Atunci când am venit, echipa era debusolată” | EXCLUSIV ProSport Live

2 luni in urmă 24

Mircea Bornescu a dezvăluit de ce a plecat de la FC U Craiova! Fostul portar al oltenilor a înțeles că nu mai este dorit de Adrian Mititelu.

Invitat la ProSport Live, Bornescu n-a fost consultat în privința transferurilor și a devenit clar că nu mai este o variantă pentru FC U Craiova, după ce echipa a ajuns în Liga 1.

Așa cum a scris ProSportMircea Bornescu a ajuns în luna martie la FC U Craiova, iar plecarea sa i-a surprins pe fanii olteni, mai ales că echipa lui Adrian Mititelu și-a îndeplinit obiectivul: promovarea în Liga 1.

De asta a plecat Mircea Bornescu de la FC U Craiova: „S-a început un proiect nou și n-am fost consultat”

După sosirea lui Adrian Mutu, FC U Craiova a adus foarte mulți jucători străini, fără ca Mircea Bornescu să fie consultat, așa că a luat decizia să plece din Bănie.

„N-a fost ceva premeditat! Chiar avusesem o discuție și cu Adrian Mititelu, dar și cu juniorul. Am văzut că nu am mai discutat despre prelungirea contractului și am decis că e mai bine să ne despărțim. Am văzut că se începe un proiect nou, cu foarte mulți jucători aduși din străinătate și n-am fost consultat. Alături de Eugen Trică am făcut o treabă foarte bună, eram un grup foarte unit, dar am văzut că se încearcă să se schimbe totul, cu jucători noi.

Am avut o relație bună și cu Adrian Mititelu, cu fiul dânsului, cu Adrian Mutu, n-am plecat cu scandal. Atunci când am venit noi, echipa era debusolată, dar le-am redat încrederea, iar de la meciul cu Reșița s-au descătușat și am dominat campionatul fără probleme”, a spus Mircea Bornescu, la ProSport Live.

The post Mircea Bornescu, dezvăluiri despre despărțirea de FC U Craiova: „N-am fost consultat! Atunci când am venit, echipa era debusolată” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă