Mircea Bornescu a dezvăluit secretul Craiovei, după victoria cu Rapid: „De când am ajuns aici, am pus accent pe asta”. Ce mesaj le-a transmis jucătorilor | EXCLUSIV ProSport Live

3 săptămâni in urmă 22

Mircea Bornescu, directorul sportiv al echipei FC U Craiova, a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii ProSport Live, despre victoria cu Rapid, scor 1-0.

FC U Craiova și Rapid s-au întâlnit pe Stadionul „Ion Oblemenco”, în cadrul etapei a patra din play-off-ul Ligii 2, iar oltenii au învins cu scorul de 1-0, după golul în scris de către atacantul italian Andrea Compagno (24 de ani).

Mircea Bornescu a avut cuvinte de laudă la adresa jucătorilor lui Mihai Iosif, însă a ținut să evidențieze modul prin care au reușit oltenii să se distanțeze din nou la trei puncte de Rapid, în fruntea clasamentului din Liga 2. Acesta a pus această reușită pe seama atitudinii jucătorilor și mesajului transmis, încă de la sosirea la Craiova, de către el și antrenorul Eugen Trică.

Mircea Bornescu, după FC U Craiova – Rapid 1-0

„Întotdeauna am spus că Universitatea Craiova și Rapid sunt echipele la care eu țin foarte mult, asta și datorită suporterilor și a tot ceea ce se întâmplă la aceste echipe. A fost un meci destul de dificil, încărcat din punct de vedere al emoțiilor, dar într-un final mă bucur pentru mine că echipa la care activez în momentul de față a câștigat.

Rapid are jucători foarte buni, tehnici, dar noi am stat foarte bine în teren. De la început, de când am ajuns aici, am pus accent foarte mult pe determinare și spirit de sacrificiu. Consider că doar așa poți face în acest moment performanță. Au calitate jucătorii Craiovei și din acest motiv jucătorilor de la Rapid le-a fost destul de greu să aibă ocazii. Ne-am apărat foarte bine și nu le-am dat nicio șansă de a marca.

De când am venit aici, și eu, și Eugen am încercat să le explicăm ceea ce înseamnă să joci la un club de talia Universității Craiova și ceea ce înseamnă să ai determinare și spirit de sacrificiu. Și le-am spus că există posibilitatea să joace în 10 oameni, împotriva arbitrilor, împotriva suporterilor când se va da drumul, iar ei trebuie să fie uniți și să fie uniți și determinați. Numai așa pot face performanță”, a spus Mircea Bornescu, la ProSport Live.

The post Mircea Bornescu a dezvăluit secretul Craiovei, după victoria cu Rapid: „De când am ajuns aici, am pus accent pe asta”. Ce mesaj le-a transmis jucătorilor | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă