Mircea Badea a făcut furori pe internet după ce a comentat poza virală cu freza lui Nicuşor Dan: La barza chioară îi face Dumnezeu cuib, cum era?

1 lună in urmă 6

Mircea Badea a făcut furori pe internet după ce a comentat poza virală cu freza lui Nicuşor Dan.  În urmă cu o zi a apărut o imagine trucată cu edilul care s-a viralizat extrem de repede pe reţelele de socializare. Fotografia a fost comentată şi de Mircea Badea, care nu s-a putut abţine să îl ironizeze pe Dan.

”Freza domnului Nicuşor Dan, este fără dar şi poate tare. Adică, nu ai cum, meserie. La barza chioară îi face Dumnezeu cuib, cum era? Dumneavoastră aţi văzut că eu, ocazional aşa, din când în când, mă rad în cap? Mă tund singur, pentru că am zis să mă protejez de COVID, să nu periclitez, să nu zădărnicesc combaterea răspândirii bolii și mă tund singur cu mașina.

Poate și dânsul se tunde o dată pe an, poate și dânsul e anti-pandemic. V-ați gândit la asta? Deci nu știu de ce atâtea miștouri pentru freza lui Nicușor Dan. Mie mi se pare foarte haioasă. Eu am râs așa, dar totuși, astea nu sunt glume, vă rog foarte mult să terminați și să reveniți la un ton sobru, corect”, a spus Mircea Badea, la Antena 3.

Astăzi, Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a transmis o solicitare președintei Curții de Apel, obținută de G4Media.ro, prin care cere consiliere juridică în chestiunea suspendării PUZ-urilor din București. Este o premieră juridică, dat fiind că nu este rostul instanțelor de judecată să ofere consiliere juridică în nici un fel de cauze, cu atât mai mult în cele pe care le-ar putea judeca. Documentele au fost publicate în premieră de Q Magazine.

Prin documentul transmis către instanța de judecată, în data de 16 martie, Nicușor Dan cere ajutor instituțional unei instanțe care judecă în mod definitiv procese de contencios administrativ în care una dintre părți este Primăria Capitalei. Nicușor Dan solicită unele opinii ale instituției referitoare la aspecte care privesc suspendarea PUZ-urilor din București.

Citeşte şi: Mircea Badea, pierdere uriaşă din cauza lui Cristiano Ronaldo. Cum a rămas fără bani FOTO
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă