Mioveni - CFR, meciul erorilor de arbitraj! Câte un penalty neacordat pentru fiecare echipă + unicul gol, marcat din ofsaid

2 luni in urmă 30

  • Liga 1: FC Argeș - Rapid, vineri, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - U Craiova 1948, sâmbătă 18:30, Digi Sport 1

Primul moment a avut loc în minutul 18, când, după un corner executat de Claudiu Petrila, Denis Ciobotariu a fost lovit în față de Guilherme Garutti în suprafața de pedeapsă. Faza putea fi penalizată cu penalty pentru CFR Cluj, dar Andrei Chivulete a lăsat jocul să continue.

VIDEO cu momentul în care Denis Ciobotariu a căzut în careu în meciul cu CS Mioveni:

CS Mioveni - CFR Cluj, meciul erorilor de arbitraj

Prezenți în studioul emisiunii Fotbal Club, Helmut Duckadam și Narcis Răducan au transmis că CFR Cluj trebuia să beneficieze de lovitură de la 11 metri.

În minutul 49, a avut loc poate cea mai importantă fază a meciului. Claudiu Petrila a reușit să deschidă scorul, dar reluările au arătat că, în momentul pasei lui Anas Tahiri, mijlocașul CFR-ului se afla în afara jocului, însă asistentul de pe acea parte, Vladimir Urzică, nu a semnalat poziția de ofsaid.

VIDEO cu golul marcat de Claudiu Petrila cu CS Mioveni:

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a ironizat golul CFR-ului, printr-o postare făcută pe Facebook: ”Sub doi metri e chiar ok”.

Helmut Duckadam a transmis, de asemenea, că reușita CFR-ului trebuia anulată: ”Gol dintr-un ofsaid clar”.

Penalty neacordat pentru CS Mioveni

Dacă în prima repriză CFR putea beneficia de o lovitură de la 11 metri, pe final de joc a venit rândul gazdelor să ceară un penalty.

În minutul 75, la un corner executat de Davide Massaro, Daniel Graovac, fundașul CFR-ului, l-a tras timp de câteva secunde de tricou pe adversarul Guilherme Garutti, dar Andrei Chivulete, aflat în poziție excelentă, a lăsat jocul să continue, ba chiar l-a avertizat pe fundașul brazilian de la Mioveni pentru proteste.

VIDEO cu momentul în care Guilherme Garutti a fost doborât în careu de Daniel Graovac: 

Helmut Duckadam a fost, din nou, categoric: ”Un penalty și mai clar decât golul marcat de CFR Cluj”.

CFR Cluj a câștigat, astfel, jocul, și este lider în Liga 1, cu 12 puncte din tot atâtea posibile.

Etichete: cs mioveni cfr cluj , andrei chivulete , denis ciobotariu , claudiu petrila , guilherme garutti
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă