Miodrag Belodedici: „Nu auzisem de adversara FCSB când jucam la Steaua Roșie. Știu doar că Topola, în sârbă, înseamnă copacul ăla de pe șosea, plopul” | EXCLUSIV

2 months ago 3

Fostul internațional este sigur că FCSB va accede în turul următor al Europa League după meciul cu Topola. Belodedici nu-și aduce aminte de această echipă din campionatul sârb, în care Belodedici a jucat în anii 90.

Cine transmite la TV meciul Backa Topola – FCSB din turul 2 preliminar al Europa League

Belodedici: „FCSB nu are cum să aibă probleme”

„Cred că atunci erau prin a trei ligă, sincer, nu rememorez să fii auzit de ei. Ascensiunea a fost în ultimii ani, sunt mulți maghiari care joacă acolo. În mod normal, FCSB nu are cum să aibă probleme. E diferență mare de valoare”, a declarat pentru Prosport.

„Topola e un pom înalt, pe marginea șoselei, fără să aibă crengile răsfirate. Așa se traduce cuvîntul ăsta, plop. Au luat bătaie de la Steaua Roșie acum câteva zile, 0-5, nu cred să pună mari probleme. Să vedem însă și cum se va prezenta FCSB după nebunia cu coronavirusul”, a încheiat oficialul FRF.

FK Topola este o formație înființată în 1913. Echipa este finanțată de omul de afaceri Szabolcs Palágyi, iar clubul acestuia a terminat sezonul trecut pe locul 4 din prima ligă sârbă. Adversara FCSB-ului a promovat în primul eșalon din fotbalul sârb în sezonul 2018/2019.

Backa Topola este un oraș din Serbia unde locuiesc foartre mulți maghiari, iar guvernul de la Budapesta s-a implicat în susținerea echipei. Istoric, localitatea a fost inclusă în geografia Serbiei, iar până de curând a evoluat doar în eşaloanele inferioare.

Meciul dintre Backa Topola și FCSB este programat joi, 17 septembrie, de la ora 22:00, pe Stadionul „Gradski”. Partida va fi transmisă în format LIVE TEXT pe ProSport.ro.

The post Miodrag Belodedici: „Nu auzisem de adversara FCSB când jucam la Steaua Roșie. Știu doar că Topola, în sârbă, înseamnă copacul ăla de pe șosea, plopul” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools