Minunile chirurgiei. Medicii i-au refăcut pectoralul sportivului care a suferit o accidentare groaznică

2 săptămâni in urmă 2

Liga 1, etapa 29: Academica - Poli Iaşi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1, etapa 29: Gaz Metan - FC Argeş, vineri, 20:30, Digi Sport 1

În timp ce încerca să împingă o halteră pe care erau greutăţi de 220 de kilograme, a suferit o ruptură musculară, plus smulgerea tendonului.

Haltera de 220 de kilograme i-a rupt pectoralul şi tendoanele lui Ryan Crowley

Imaginile pe care le-a postat Ryan pe Instagram sunt impresionante. Două zile aproape că nu şi-a putut mişca picioarele şi braţele şi a fost nevoit să aştepte în spital vreme de cinci zile până la operaţie.

Una dintre cauze a fost că asigurarea sa nu putea acoperi costul total al intervenţiei, iar antrenorul său a iniţiat o strângere de fonduri GoFundMe, în urma căreia s-au strâns toţi banii necesari, după cum anunţă 7sur7.

"Doctorul a fost nevoit să îmi refacă complet pectoralul pentru că mi-am rupt tendonul de pe os şi apoi muşchiul de pe tendon", a scris sportivul pe Instagram, care le-a mulţumit călduros tuturor celor care i-au fost alături în această perioadă critică.

Galerie Foto

Intervenţia chirurgicală urma să dureze în jur de o oră, dar Crowley a stat pe masa de operaţie peste patru ore, însă la final se poate dovedi fericit că a fost un succes.

"Medicul a avut probleme cu reataşarea tendonului pentru oasele mele sunt atât de dense încât au rupt ustensilele folosite pentru reataşarea tendonului", a mai postat Ryan.

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă