Minor prins de polițiști la volan, pe drumurile din Vaslui. A luat mașina părinților pentru a-și plimba surorile

1 lună in urmă 15

Polițiștii vasluieni care au făcut controale în trafic, au depistat la volanul unui autoturism un minor de 17 ani. Mai mult, în autoturism se mai aflau, în calitate de pasageri, două minore de 11, respectiv 5 ani, surorile acestuia.

Duminică, 5 septembrie, ora 11:05, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Negrești, aflați pe drumul comunal DC 124, în comuna Băcești, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Bacău, condus de către un minor de 17 ani, din comuna Băcești.

În autoturism se mai aflau, în calitate de pasageri, două minore de 11, respectiv 5 ani, surori ale persoanei depistate. Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul familiei ar fi fost luat din fața locuinței, fără știrea tatălui său.

„Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furtul în scop de folosință”, a spus Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, citat de Vremea Nouă.


Citeste si:

Cum putem avea o poliție ”ca afară”. ”Pistoalele cu electroșocuri sunt doar în lege, nu în dotarea poliției”

Anchetă penală pentru vătămare corporală la un azil de bătrâni din Prahova. ”Medicul mi-a spus că tata pare căzut din avion” FOTO

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă