Mino Raiola, despre viitorul lui Pogba: "Decembrie este luna viselor, unii rămân fără loc de muncă dacă nu discută"

2 săptămâni in urmă 15

Mino Raiola, despre viitorul lui Pogba: "Decembrie este luna viselor, unii rămân fără loc de muncă dacă nu discută"

Mino Raiola a vorbit deschis pentru Tuttomercatoweb.com despre vedetele pe care le reprezintă: "Decembrie este luna viselor. Eu visez tot timpul, dar e mai bine să nu vorbim acum despre Paul Pogba.

Anumiți foști jucători de la Manchester United ar rămâne fără loc de muncă dacă nu ar discuta în direct despre mine și Paul. E prea devreme să vorbim despre contractul lui Manchester United, să vedem ce va fi. Nu pot să interzic nimăui să nu spere la Paul", a spus Mino Raiola.

Pogba s-a accidentat și va sta pe tușă până în luna ianuarie, iar presa din Marea Britanie anunță că dacă Pogba nu va semna un nou contract până atunci, nu va mai fi folosit pentru restul sezonului.

Mino Raiola, despre De Ligt și Donnarumma

Întrebat despre o eventuală plecare a lui Matthijs de Ligt de la Juventus, Raiola a spus: "Să plece? Ar trebui să vorbim despre asta în mai, acum e luna noiembrie. Nu e momentul bun să vorbim despre el".

Hai să vezi cum au luat naștere serviciile secrete, misterioasele puteri din umbră. Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

De asemenea, Mino Raiola este de părere că Donnarumma va deveni portarul de bază la PSG, peste Keylor Navas: "Nu știu dacă există o problemă între cei doi, dar știu cum se va termina această luptă pentru postul de titular.

Pot doar să vă spun că se va termina bine pentru Donnarumma. E nevoie de timp și răbdare, însă totul se va rezolva".

Donnarumma se luptă pentru postul de titular la PSG cu Keylor Navas, fost jucător la Real Madrid.

Etichete: juventus , psg , manchester united , paul pogba , mercato , mino raiola , donnarumma , matthijs de ligt

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă