Mino Raiola a găsit o formulă prin care îl trimite "gratis" pe Erling Haaland la Barcelona! Planul celebrului impresar

3 săptămâni in urmă 30

De la finalul sezonului actual, atacantul norvegian va deveni disponibil pentru doar 75 de milioane de euro, jumătate din cota sa de piață, sumă ce reprezintă clauza de reziliere stipulată în înțelegerea cu clubul de pe Westfalenstadion.

Mino Raiola a găsit o formulă prin care îl trimite "gratis" pe Erling Haaland la Barcelona! Planul celebrului impresar

Mai mulți granzi europeni vor încerca să îl convingă pe vârf să semneze, iar unul dintre acestea ar fi și Barcelona, conform publicației catalane El Nacional. Impresarul fotbalistului, celebrul Mino Raiola, ar avea și un plan prin care să îl trimită pe Camp Nou.

Întrucât problemele financiare ale Barcelonei sunt deja binecunoscute, este greu de crezut că gruparea blaugrana va putea plăti 75 de milioane de euro. Astfel, agentul le-ar fi propus celor din conducerea catalanilor o formulă ideală - un schimb între Haaland și Ousmane Dembele. 

Aripa franceză a fost adusă la Barcelona chiar de la Borussia Dortmund, însă nu a dat niciodată același randament ca la clubul german. Astfel, Raiola consideră că un schimb direct ar avantaja ambele echipe - nemții ar primi un fotbalist care a avut evoluții foarte bune pentru club în trecut, iar catalanii ar transfera un jucător de top fără a fi nevoiți să plătească nicio sumă de transfer.

  • 50 de milioane de euro este cota de piață actuală a lui Ousmane Dembele, potrivit celor de la Transfermarkt.

Borussia Dortmund ”a copt” un plan pentru a-l păstra pe Erling Haaland

Norvegianul și-ar dori să facă pasul la o echipă cu pretenții la Champions League, însă oficialii lui Dortmund nu sunt dispuși să îl cedeze pe fotbalistul de 21 de ani.

Astfel, pentru a-l convinge, potrivit Mundo Deportivo, oficialii grupării din Bundesliga vor să îi propună o mărire substanțială de salariu lui Erling Haaland, care ar depăși cu mult plafonul salarial al formației.

Deocamdată, cei mai bine jucători de la Borussia Dortmund sunt Marco Reus și Mats Hummels, care încasează zece milioane de euro pe an.

Etichete: barcelona , borussia dortmund , mino raiola , erling haaland

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă