Ministrul transporturilor Cătălin Drulă, declarații de presă privind protestele de la Metrorex care au blocat Bucureștiul

2 săptămâni in urmă 1


Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, face acum declarații de presă, în contextul în care circulaţia metroului bucureștean este blocată de un protest al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM.


Principalele declarații făcute de ministrul Cătălin Drulă


Le cer scuze bucureștenilor pentru că au fost obligați să treacă prin acest eveniment neprevăzutRădoi, s-a terminat! Ceea ce ai făcut zeci de ani nu mai merge.Pagubele se ridică la câteva milioane de lei. Este imperativ ca metroul să circule urgent, din nou.Cine spune că a fost concediat de la metrou minte cu nerușinare. Niciun salariu nu a fost redus în acest moment

Cătălin Drulă a depus deja o plângere penală la DNA în care îi acuză pe cei responsabili de blocarea metroului de zădărnicirea combaterii bolilor, abuz în serviciu şi infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe căile ferate, potrivit anunțului făcut de ministrul transporturilor pe Facebook.


Metroul bucureștean este blocat astăzi, 26 martie, de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii. Aceştia au coborât în tunel, pe șine, şi au împiedicat circulația metroului.


Protestul are loc după ce, ieri, Metrorex a anunţat că a notificat firma care administrează spaţiile comerciale din incinta staţiilor de metrou că până pe 2 aprilie aceste spaţii trebuie eliberate.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă