Ministrul Transporturilor afirmă că blocarea circulației metroului este ilegală: „O firmă vrea neapărat să căpușeze Metrorex în liniște. E o palmă dată întregii Românii”

2 săptămâni in urmă 1

Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a condamnat vineri acțiunea sindicaliștilor Metrorex de a bloca circulația metroului, spunând că este „o acțiune ilegală”, din partea unei firme care „vrea neapărat să căpușeze Metrorex în liniște”. „Faptul că sindicatul USLM blochează metroul bucureștean este o palmă dată întregii Românii”, a scris Drulă, pe Facebook.

„O acțiune ilegală dă peste cap viața unui întreg oraș. Când interese mafiote sunt amenințate, o mână de oameni se agită pentru păstrarea unor privilegii și sinecuri. Este o palmă dată întregii Românii. Nu vorbim doar despre locuitorii Capitalei, care azi nu s-au putut deplasa cu trenurile Metrorex. Ci de toți contribuabilii care susțin prin subvenție de la bugetul național activitatea și, evident, salariile de la companie”, a transmis ministrul.

El și-a declarat aprecierea pentru oamenii onești care lucrează la metrou și care au venit în această dimineață să muncească în folosul călătorilor și le-a cerut să nu se lase amăgiți de o firmă care vrea să căpușeze Metrorex în continuare.

Citește integral pe economedia.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă