Ministrul srilankez al Sanatatii, care a promovat un vaccin anti-Covid inventat de un saman, a fost testata pozitiv cu coronavirus

1 lună in urmă 23

Pavithra Wanniarachchi, ministrul srilankez al Sanatatii, care a promovat un vaccin anti-Covid inventat de un saman, a fost testata pozitiv cu coronavirus.

Ministrul a primit vineri, 22 ianuarie, rezultatul pozitiv al testului pentru Covid-19, potrivit unui purtator de cuvant al ministerului, anunta BBC.

Wanniarachchi este al patrulea ministru srilankez testat pozitiv. Ea a facut doua teste, ambele cu rezultat pozitiv.

Inainte sa fie gasita infectata, Pavithra Wanniarachchi a promovat un sirop produs de un saman care sustine ca siropul protejeaza toata viata organismul impotriva virusului. Ministrul a consumat in public siropul respectiv pentru a-l promova. Samanul care a inventat siropul care contine miere si nucsoara afirma ca reteta i-a venit intr-un vis premonitoriu.

CITESTE SI: Marea Britanie a reusit sa vaccineze deja peste 5,5 milioane de oameni

Medicii srilankezi au precizat ca siropul nu are efectul de imunizare anti-Covid, insa potrivit AFP mii de oameni s-au dus in satul in care locuieste samanul pentru a obtine siropul-minune.

Sri Lanka a inregistrat pana acum peste 50.000 de cazuri de infectare cu coronavirus si 276 de decese cauzate de Covid-19.

CITESTE SI:

Spania: Seful statului major demisioneaza, dupa ce s-a aflat ca s-a vaccinat inainte sa aiba dreptul


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă