Ministrul sportului din Franța a făcut anunțul oficial privind participarea lui Novak Djokovic la Roland Garros! Ce îl așteaptă pe tenismenul sârb la Paris după scandalul vaccinării din Australia

1 săptămână in urmă 9

Ministrul sportului din Franța a anunțat că tenismenul Novak Djokovic va putea participa fără probleme la Roland Garros, în contextul în care Australia încă nu a hotărât dacă îi va permite sârbului să participe la Grand Slam-ul de la antipozi.

Novak Djokovic este în centrul celui mai mare scandal al începutului de an, după ce, odată ajuns în Australia pentru a lua startul la Australian Open, a fost obligat de autorități să stea închis într-o cameră de hotel până luni, 8 ianuarie. Totul s-a întâmplat din cauza faptului că sârbul nu s-a vaccinat împotriva Covid, condiție obligatorie de a lua startul la competiție.

Novak Djokovic nu se va lovi, însă, de această problemă la Openul Franței, care va debuta pe 16 mai, conform ministrului francez al sporturilor.

Novak Djokovic poate participa liniștit la Roland Garros

Novak Djokovic este așteptat cu brațele deschise la Openul Franței, care va avea loc în perioada 16 mai – 5 iunie 2022. În contextul în care nu știe încă dacă i se va permite să ia startul la Australian Open, tenismenul de pe prima poziție a clasamentului ATP poate sta liniștit în ceea ce privește participarea la Grand Slam-ul de la Paris.

Ministrul sporturilor a anunțat în mod public că „Nole” nu trebuie să își facă niciun fel de griji deoarece protocolul din această țară este diferit de cel din Australia.

„Nu ar urma să respecte același protocol ca și sportivii cărora le-a fost administrat vaccinul împotriva Covid. Cu toate acestea, lui îi va fi permis să ia startul la Roland Garros deoarece regulile permit acest lucru”, a declarat ministrul sportului francez Roxane Maracineanu, conform Eurosport.

În acest moment, Novak Djokovic este într-o cameră de hotel din Australia, unde are parte de condiții inumane, unde va rămâne până luni, când va afla dacă va putea sau nu să ia startul la Grand Slam-ul programat între 17 și 30 ianuarie.

The post Ministrul sportului din Franța a făcut anunțul oficial privind participarea lui Novak Djokovic la Roland Garros! Ce îl așteaptă pe tenismenul sârb la Paris după scandalul vaccinării din Australia appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă