Ministrul Sorin Cimpeanu: Vom reusi sa deschidem scoala in 8 februarie, intr-o forma sau alta

1 lună in urmă 27

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat joi ca se va "reusi" deschiderea scolilor in data de 8 februarie "intr-o forma sau alta".

Potrivit ministrului, problemele predarii online sunt "structurale, nu sunt probleme circumstantiale", de care "se loveste orice stat".

"Vom reusi sa deschidem scoala, este o convingere profunda, pe data de 8 februarie, fie ca vom reusi toate scolile din Romania, fie ca vom reusi sa deschidem scolile in zonele care au o rata de infectare scazuta. O sa prioritizam invatamantul primar si gradinite, stiut fiind ca este cel mai dificil de abordat in maniera online, fie ca vom prioritiza elevii claselor a VIII-a si a XII-a, care sustin examenele nationale. Intr-o forma sau alta, vom reusi sa deschidem scolile, este convingerea mea. Educatia ramane prioritatea acestui guvern", a spus Cimpeanu la Realitatea Plus.

Citeste si:
Sondaj facut in Romania: 56% dintre parinti refuza sa-si trimita copiii la scoala daca profesorii nu se vaccineaza. "Majoritatea inteleg utilitatea imunizarii"


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă