Ministrul Sorin Cimpeanu spune ca 40% din personalul din Educatie a fost vaccinat pana in prezent. "Sper ca ceilalti sa le urmeze exemplul cat mai repede!"

1 lună in urmă 2

Ministrul Sorin Cimpeanu a anuntat, vineri seara, ca numarul persoanelor vaccinate - angajati ai sistemului de educatie - a atins pragul de 40%.

"Astazi, 19 martie, numarul persoanelor vaccinate - angajati ai sistemului de educatie - a atins pragul de 40% (140.000 de cadre didactice, personal didactic auxiliar si personal nedidactic)", a anuntat, vineri seara, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

Teoriile conspiratiei, "injectate" intr-un grup de profesori pe Facebook. "Am ajuns si cobai? Daca refuz, ce imi fac?"

Acesta a transmis multumiri tuturor celor care au ales sa se vaccineze.

"Apreciez in mod deosebit responsabilitatea colegilor din invatamant care contribuie decisiv la asigurarea protectiei impotriva SARS CoV 2 in unitatile si institutiile de invatamant din Romania. Le multumesc personal pentru implicarea in aceasta batalie pentru normalitate si sper ca ceilalti sa le urmeze exemplul cat mai repede!", a mai transmis ministrul Educatiei.

Luna trecuta, ministrul Sorin Cimpeanu spunea ca pana pe data de 10 martie, numarul celor vaccinati din randul cadrelor didactice va ajunge la 50%, iar daca este vorba de intreg personalul din invatamant, atunci procentul va fi de 35%

Citeste si:

Biserica de lemn din Parcul IOR a fost vandalizata cu mesaje pro LGBT. Purtatorul de cuvant BOR: "Acte violente intretinute de o hidoasa ideologie neomarxista"Elena Merisoreanu da de pamant cu Maria Dragomiroiu. "Ea canta din par. A luat barbatul altei femei. Nu are prieteni din folclor"FOTO Fiica de muzicanti, cumnata Simonei Halep a facut senzatie la Dubai. Tanara din Constanta a atras toate privirileComunitatea de rromi din Iasi refuza categoric sa se vaccineze. Bulibasa: "Niciun tigan nu o sa mearga la medic sa ii spuna ca vrea sa se vaccineze"Alexandru Rafila, despre tratamentul "revolutionar" al doctoritei Flavia Grosan: "Eu as vrea sa fiu tratat de un medic din Romania, conform protocolului"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă