Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine o conferinta de presa in care vorbeste despre tragedia de la "Victor Babes"

4 săptămâni in urmă 13

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine marti, 13 aprilie, o conferinta de presa in legatura cu tragedia produsa la Spitalul "Victor Babes".

Alaturi de ministrul Vlad Voiculescu va mai da declaratii si Monica Althamer, secretar de stat in cadrul Ministerului Sanatatii.

Trei femei, cu varstele de 84, 74 si 63 de ani, si-au pierdut viata luni, pe 12 aprilie, in urma unei defectiuni grave inregistrate la sistemul de furnizare a oxigenului din TIR-ul ATI instalat in curtea Spitalului "Victor Babes" din Bucuresti.

Primele concluzii ale politistilor arata ca ca alimentarea cu oxigen a ventilatoarelor aferente unitatii de terapie intensiva mobila ar fi inregistrat disfunctionalitati.

Cadavrele au fost ridicate si transportate la INML in vederea efectuarii necropsiei. Cercetarile sunt continuate de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă