Ministrul Sănătăţii: Îmi pare rău că premierul introduce sănătatea în lupta politică

1 lună in urmă 29

Ministrul USR PLUS al Sănătăţii Ioana Mihăilă a declarat sâmbătă că îi pare rău că premierul Florin Cîţu introduce sănătatea în lupta politică, precizând că vrea să clarifice câteva lucruri care să nu mai fie folosite în retorica de campanie sau în lupta politică, răspunzând afirmaţiilor lui Cîţu referitoare la neplata personalului din centrele de vaccinare.

Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății

Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății

Hepta

Ministrul a susţinut că prim-ministrul ştia încă din luna aprilie că banii alocaţi Ministerului Sănătăţii nu sunt suficienţi.

”Nu vreau să punem politica deasupra interesului pacienților. Domnul prim-ministru nu înțelege cum oamenii din centrele sunt neplătiți, nu înțelege cum s-a intamplat, deși se știa din aprilie că nu sunt suficienți bani. Am prezentat situația financiară a bugetului Ministerului Sănătății, i-am spus că nu sunt bani suficienți”, a declarat Mihăilă.

Știre în curs de actualizare

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

 „Dintr-o dată privea în gol”

1

Un bărbat dărâmat de durere a povestit trauma prin care a trecut văzându-şi soţia, mamă a trei copii şi însărcinată cu cel de-al patrulea, pierind sub ochii lui. A crezut până în ultimul moment că totul va fi bine, dar adevărul s-a dovedit a fi necruţător.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă