Ministrul Muncii, Raluca Turcan, despre problemele elevilor: "Scoala online si lipsa socializarii au afectat foarte mult copiii"

1 lună in urmă 1

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, a declarat, vineri, la Botosani, ca scoala online si lipsa socializarii au afectat foarte mult copiii si a subliniat ca ministerul pe care il conduce cauta solutii pentru a veni in sprijinul acestora.

"E o problema reala si am avut cateva discutii cu colegi din Cabinet sa vedem cum am putea sa le venim in ajutor, dar nu am o solutie in momentul de fata pe care sa v-o prezint. E clar, scoala online si lipsa socializarii au afectat foarte mult copiii. Nu am acum o solutie, dar ma preocupa subiectul", a afirmat Turcan, intr-o conferinta de presa.

CITESTE SI: Turcan anunta ca peste 70 de angajati din ITM-uri vor fi detasati pentru evaluarea dosarelor de pensii din toata tara

Raluca Turcan s-a aflat, vineri, in vizita de lucru in judetul Botosani, la institutiile subordonate ministerului pe care il conduce. Ea a fost insotita de directorii Casei Nationale de Pensii, Inspectiei Muncii, Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca si Agentiei Nationale pentru Plati si Inspectie Sociala.

CITESTE SI:

Un student s-a aruncat de pe caminul din Bucuresti in care locuia. Negociatorii au incercat trei ore sa-l convinga sa coboareSurse: Un prim raspuns la marea dilema din cazul crimelor de la Onesti. Cum a reusit atacatorul sa ii lege de unul singur pe ostaticiTanarul politist care "a stat de 6" pentru talhari. Sub paza agentului proaspat iesit din scoala, infractorii au jefuit o femeie de 78 de ani de peste 300.000 de euroCand ar putea incepe urmatorul an scolar. Anuntul facut de ministrul EducatieiBatuta si abuzata de iubit cu coada de la matura - drama cantaretei Roxen care va reprezenta Romania la Eurovision cu melodia "Amnesia"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă