Ministrul Eduard Novak, supermulțumit după prima cursă: mâine va căuta medalia!

2 luni in urmă 21

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, s-a declarat mulţumit de evoluţia lui în proba de contratimp 1.000 de metri din cadrul Jocurilor Paralimpice de la Tokyo, scrie news.ro.

"Locul 11. Numărul meu norocos şi

ca timp în această probă, care nu este printre probele mele preferate şi în care au fost comasate două categorii (C4 şi C5). Cu toate acestea şi cu toate că nu sunt sprinter, am făcut o cursă foarte bună, de care sunt foarte mulţumit.

Acum mă concentrez pentru proba de mâine, cea la care am obţinut aurul la Londra şi la care voi concura doar cu competitori din categoria mea (C4).

Pentru ziua de azi, poziţia 11 în clasamentul mondial, într-o cursă de acest nivel, în care s-au stabilit un record mondial şi un record paralimpic, este un rezultat care mă bucură şi mă motivează. Fiţi alături de mine şi mâine! Vă mulţumesc!", a scris el, pe Facebook.

Eduard Novak a ocupat, joi, locul 11 în proba de contratimp 1.000 de metri, categoriile de dizabilitate C4-5, din cadrul Jocurilor Paralimpice de la Tokyo.

El va concura vineri la patru kilometri urmărire pe pistă, proba lui favorită. Ministrul Novak mai e înscris la proba de contratimp individual pe şosea şi proba de fond pe şosea

Citeste si:

Cum s-a descurcat ministrul Eduard Novak la Jocurile Paralimpice

Au început Jocurile Paralimpice! Cine au fost purtătorii de drapel ai României la ceremonia de deschidere

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă