Ministrul de interne: Nimeni nu este de neînlocuit, inclusiv Raed Arafat

1 lună in urmă 17

Ministrul de interne Lucian Bode a declarat astăzi, 12 aprilie, că este de acord cu Rareș Bogdan, cel care a spus că „nimeni nu este de neînlocuit”, cu referire directă la șeful DSU, Raed Arafat.

Întrebat de jurnaliști, în fața sediului Ministerului de Interne, ce părere are despre afirmațiile prim vicepreședintelui PNL Rareș Bogdan, Lucian Bode a răspuns scurt: „Nimeni nu este de neînlocuit, inclusiv ministrul Bode, inclusiv Raed Arafat”.

Afirmațiile lui Lucian Bode vin în contextul în care Rareș Bogdan i-a atras atenția șefului DSU Raed Arafat într-un interviu pentru cetateanul.net că acesta „este la putere pentru că niște lideri politici s-au bătut” și că nimeni nu este de neînlocuit, după ce Arafat a semnat ordinul prin care pacienții Spitalului Foișor au fost evacuați cu scandal vineri noapte.

Nicușor Dan, Vlad Voiculescu și Raed Arafat nu au venit la putere pentru că i-au pus părinții lor sau bunicii lor sau pentru că sunt de sânge albastru. Nu pot să nu răspundă în fața liderilor coaliției.

Rareș Bogdan, pe 10 aprilie:

Astăzi, 12 aprilie, va avea loc o ședință a coaliției de guvernare în care se va discuta situația de la Spitalul Foișor din București. „La ora 11.30, are loc ședința coaliției la care voi participa în calitate de prim-vicepreședinte al PNL și voi solicita exact să mi se spună și vom lua atitudine”, a afirmat europarlamentarul PNL.

„Vreau să știu și de ce Raed Arafat a dat abia la ora 18.45 ordinul de evacuare a spitalului. Sunt o mulțime de întrebări la care opinia publică așteaptă un răspuns. Poziția mea nu este o poziție singulară”, a mai spus Rareș Bogdan pe 10 aprilie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă