Ministrul de Interne, Lucian Bode: Estimăm că numărul celor carantinaţi la nivel naţional va depăşi 115.000 de persoane

3 săptămâni in urmă 23

Ministrul de Interne Lucian Bode a anunţat joi, la videoconferinţa cu prefecţii, că potrivit estomărilor, numărul celor plasaţi în carantină la nivel naţional va depăşi 115.000 de persoane.

Lucian Bode

Hepta

Lucian Bode a declarat că numărul celor carantinaţi în această perioadă, la nivel naţional, va depăşi 115.000 de persoane. 

”Estimăm că numărul celor carantinaţi la nivel naţional va depăşi 115.000 de persoane, ceea ce înseamnă nu volum mare de muncă pentru structurile noastre”, a afirmat Bode.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, solicită tuturor structurilor MAI din teritoriu să facă faţă oricăror povocări din această perioadă şi să pună în aplocare cu maximă responsabilitate planurile de măsuri adoptate la nivelul MAI şi a instituţiilor subordonate, ţinând cont de contextul pandemic. 

“Am convocat această şedinţă de lucru pentru a analiza împreună măsurile ce se impun în contextul sărbătorilor. Urmează o perioadă foarte solicitantă, având în vedere că aria de responsabilitate a devenit mai complexă și când spun mai complexă mă refer la gestionarea situației de la frontieră, că urmare a introduceii formularului de localiare a pasagerului şi cu toate consecinţele care decurg aici, verificarea respectării măsurilor de carantinare în primul rând. Doresc să transmis un mesaj foarte clar către toate structurile MAI din teritoriu pentru a face faţă provocărilor din această perioadă. Vă solicit să puneţi în aplicare cu maximă responsabilitate planurile de măsuri adoptate la nivelul MAI şi a instituţiilor subordonate, ce vizează această perioadă de final de an. Este important ca şi această perioadă să fie gestionată în condiţii optime, ţinând cont de contextul special caracterizat de continuarea luptei împotriv pandemiei” menţionează Ministrul de Interne.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă