Ministrul Cercetării (USR PLUS): De marţi, românii trebuie să ştie cum traduc unii cuvântul ”coaliţie”

1 lună in urmă 23

Românii trebuie să ştie cum traduc unii cuvântul ”coaliţie” şi trebuie să ştie ce este în spatele lozincilor patriotarde, a scris pe Facebook ministrul USR PLUS al Cercetării, Ciprian Teleman.

Ministrul Cercetării (USR PLUS): De marţi, românii trebuie să ştie cum traduc unii cuvântul ”coaliţie”

Facebook

De asemenea, el atrage atenţia asupra faptului că premierul Florin Cîţu a criticat PNDL 3 când Ludovic Orban a anunţat necesitatea unui astfel de program, pentru ca ulterior să susţină Programul Anghel Saligny, care este similar.

Un ministru discret

”De marţi #romaniitrebuiesastie cum au fost cele opt luni de guvernare la MCID. Trebuie să ştie cum traduc unii cuvântul coaliţie şi trebuie să ştie ce este în spatele lozincilor patriotarde. Stay tuned”, a scris ministrul pe Facebook, preluând hashtagul utilizat frecvent de premierul Florin Cîţu.

Teleman precizează că a fost un ministru discret/. ”Am fost un ministru, să spunem, discret şi n-a fost cea mai bună cale, dar m-a incomodat de la un moment dat “vom face”. Am fost criticat pentru asta, pe bună dreptate, de către colegii mei. M-au interesat mai mult rezultatele decât imaginea. Am muncit pe brânci împreună cu o echipă care a făcut de o sută de ori mai mult decât o echipă de consultanţă plătită cu un milion de euro, pentru că mai sunt oameni care îşi iubesc ţara şi îşi pun viaţa pe masă pentru ea. Pare exagerat? Nu e”, adaugă ministrul.

De asemenea, el atrage atenţia asupra faptului că, la sfârşitul lunii iunie, după ce Ludovic Orban vorbise despre necesitatea unui PNDL 3, Florin Cîţu afirma că nu va mai fi făcut PNDL, ci vor exista proiecte prin Compania Naţională de Investiţii. Ulterior, Cîţu a susţinut Programul Anghel Saligny, aflat la originea scandalului din coaliţia de guvernare şi considerat un PNDL 3.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un interlop scoţian oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul cu care a fugit soţia româncă în timpul procesului de divorţ

1

Craig Windsor, un interlop scoţian în vârstă de 38 de ani, oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul pe care îl are cu soţia lui, o româncă. Femeia a plecat cu băiatul de şase luni în ţara natală şi refuză să se mai întoarcă în Scoţia.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă